Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

ŞİKE ŞÜPHESİ!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçen sezon yaşadığı şampiyonluktan sonra 3. Lige çıkan ve hedefini 2. Sıra olarak gösteren Temsilcimiz Kırıkkalespor, kan kaybetmeye devam ediyor. Dersimspor’la evinde oynayan ve maçı hakem hataları ile 3-2 kaybeden Şimşeklerde moraller bozuldu.
TUTUK BAŞLADIK
Hasan Erkin Şimşir’in istifasından sonra Dersim maçına Teknik Direktör olarak Mustafa Güven çıkarken Şimşekler maça tutuk başladı. Sağ kanadı aksayan şimşeklerin üzerine seri ataklar yapan Dersim ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İlk yarı atak bulmakta sıkıntılar yaşayan temsilcimiz, ileride bir türlü çoğalamayarak, gol pozisyonu bulamadı. Serdar ileri uçta yalnız kalırken istediği pasları alamayarak gol pozisyonu üretemedi. Dakikalar 12 yi gösterirken Dersimsporlu Koray’ın kafa golü ile geriye düşen Kırıkkalespor skora tepki gösteremeyerek soyunma odasının yolunu tuttu.
KAPTAN DÜMENE GEÇTİ
İkinci yarıda geçen sezondan Kaptan Uğur ve Ömer Sunar hamlesi yapan Mustafa Hoca, hamlenin karşılığını aldı. Kaptan Uğur’un adam eksiltmesi, topu ayağında tutması, birkaç faul alması ve Serdar’a istediği topları atmasıyla birlikte toparlanan şimşekler 71. Dakikada Emre Avcı’nın golü ile beraberliği yakaladı. Bu gol bu sezon ilk golümüz olarak kayıtlara geçerken, sağ kanatta Ömer Sunar’ın koşuları, Orta sahada Kaptan Uğur’un topu tutması ile organize ataklar yakaladı.
OFSAYT DEĞİL GERİ PAS
Ancak dakikalar 79’u gösterirken hatalı bir geri pas esnasında araya giren ve topu kapan Koray topu filelere göndererek Dersim’i 2-1 öne geçirdi. Geri pas esnasında savunma hattının önünde olan Koray’ı gören yan hakem pozisyona ofsayt bayrağı kaldırırken, bir an duraksayan savunma ve kaleci golü yedi. Pozisyonun geri pas olduğunu söyleyen ve ofsayt olmadığını söyleyen orta hakem orta sahaya koşarak golü verdi.
ONUR’DAN HARİKA GOL
Dakikalar 82’yi gösterirken, golden 3 dakika sonra topu rakip alana yıkan Şimşekler,  ceza sahası içerisinde yaşanan karambol esnasında Onur’un muhteşem golü ile 2-2’yi yakaladı. Golden sonra umutlanan Şimşekler, akın akın rakip sahaya ataklar gerçekleştirirken top çizgiyi bir türlü geçmedi. Maç esnasında 3 sefer ceza sahası içerisine gelen yan top kale çizgisin bir türlü geçmezken Dersim savunması adeta kalede duvar oldu.
HAKEM YAKTI!
Dersim takımının sık sık yere yatarak zaman geçirdiği karşılaşmaya hakem tarafından 5 dakika eklendi. 5 dakika boyunca 3. Golü arayan Şimşekler, rakibinin dağılması ile iyice umutlanırken hakem tüm hayalleri suya düşürdü. Maçın ilk dakikasından 95. Dakikaya kadar yere yatan ve kalkmayan Dersim Kalecisine sarı kart dahi göstermeyen ve takdir haklarının tamamını rakipten yana kullanan hakem 94. Dakika da akıllara zarar bir penaltı vererek Şimşeklerin hakkını çaldı. Ceza sahası içerisinden topu çıkartan savunma oyuncusu ceza sahası dışına çıktıktan sonra karnına değen topu hakem, pozisyonu çok net görmesine rağmen penaltı verdi. Öyle ki düdük çaldıktan sonra Dersim’li oyuncular faul yapmadık diye hakeme itiraz ederken, penaltı olduğunu öğrendikten sonra şaşırdılar. Penaltı atışını gole çeviren ve hatrick yapan Koray skoru belirledi. Kırıkkale spor böylece yıllardır kendi evinde maç kaybetmeme geleneğine son vermiş oldu. Ligde 2 puanı olan şimşekler ligin son sırasına demir atmış durumda.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x