Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Şıkıdım AVM’den 3. Şube

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MARKA VE UCUZLUĞUN ADRESİ ŞIKIDIM AVM, SÜPER İNDİRİMLERLE 3. ŞUBESİNİ DE AÇTI.

Şıkıdım AVM’den 3. Şube
Yeni Mahalle’de ‘Marka ve Ucuzluğun Adresi’ sloganı ile 2014 yılında hizmete açılan Şıkıdım AVM, her geçen yıl üstüne koyarak büyüme hacmini genişletiyor. Ankara Akdere şubesinden sonra, 3. Şubesini de açan Şıkıdım AVM, yine sürpriz indirimlerle Kırıkkaleli vatandaşların ilgi odağı oldu.

GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Şıkıdım Alışveriş Merkezi 3. Şubesine kavuştu. Kırıkkale’de kalitesiyle farkındalığını ortaya koyan ve her açılışta sürpriz fiyatlarla ilklere imza atan Şıkıdım AVM, Güzeltepe Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:137’de hizmet vermeye başladı. Geçtiğimiz Cuma günü Saat 14:00’te açılan mağazaya yüzlerce Kırıkkaleli katıldı. Açılış öncesi mehteran takımı birbirinden güzel marşlarla açılışa renk kattı. Açılış töreninde palyocolar çocukları eğlendirerek hoşça vakit geçirmelerini sağladı. Ayrıca Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

VATANDAŞLAR MAĞAZAYA AKIN ETTİ
3.Şubenin açılışını Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurtalan Eroğlu ve İşletme Sahibi Recep Aksoy yaptı. Açılışın hemen ardından mağazada ucuzluğu gören vatandaşlar mağaza içine akın etti. Vatandaşlar indirimden yararlanmak için en uygun fiyatlı ürünlerin reyonlarına akın etti. On binlerce ürün çeşidinin bulunduğu mağazada vatandaşlar istedikleri her ürünü bulmanın farkını yaşadı.

‘GÜZEL ŞEYLER OLACAK’
Kırıkkaleli vatandaşlara hizmet etmenin her zaman gururunu yaşadıklarını dile getiren İşletme Sahibi Recep Aksoy, ‘Marka ve Ucuzluğun Adresi’ sloganı ile hareket ederek, bu prensipten asla vazgeçmeyeceklerini söyledi. Güler yüzlü personel ile daima müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını dile getiren Aksoy, “Allah’a şükürler olsun ki 3. Mağazamızı da açtık. Kırıkkaleliler artık Şıkıdım AVM’nin satış politikasını benimsedi. Bizde hizmet etmekten gurur duyuyoruz. İnşallah daha da güzel şeyler olacak. Şartlar oluştuğu taktirde birkaç mağaza daha açabiliriz. Açılışa katılan herkese ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

 

ŞIKIDIM DA NELER VAR?

Züccaciye, plastik, tekstil, hırdavat, kozmetik, bujiteri, temizlik, oyuncak, kırtasiye, hediyelik ve elektronik eşyaların bulunduğu Şıkıdım AVM’de binlerce çeşit Kırıkkalelilerin beğenisine sunuluyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x