Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

“Sıkıntıların ortadan kaldırılması gerek”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

07-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle, Kırıkkale Görme Engelliler Dernek Başkanı Adnan Keskin, dernek üyeleri ve görme engelliler, Vali Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti.

 

“DEVLET GEREKLİ DÜZENLEMELERİ YAPIYOR”

Ziyarette; Görme Engelliler Dernek Başkanı Adnan Keskin ve görme engelliler, ilimizde görme engellilerin yaşadığı sıkıntılar hakkında bilgiler verdi. Ziyarette konuşan Vali Kolat: ‘ Engellilere yönelik Devletimiz gerekli düzenlemeler yaptı ve yapmaya devam ediyor. Ama hakikaten engellilerimize engel olan sıkıntıların ortadan kaldırılması lazım. Zaman zaman bu sıkıntıları bizler dile getiriyoruz. Yeni inşaat alanlarının yapımında projelerde engellilerimizin de göz önünde bulundurulmasını istiyoruz.

 

YAPTIRIM VE CEZA UYGULANMASI GEREKİR

Engellilerimize yönelik yapılan uygulamalara uymayan vatandaşlarımıza müeyyideler uygulamamız gerekiyor. Bu müeyyidelere uymayanlara yaptırım ve ceza uygulanması gerekir. Bunlar olduğu takdirde herkes işini sıkı tutar. Ayrıca bu haftanın engellilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Engellerin ortadan kalkmasını diliyorum. İnşallah daha iyi ve güzel ortamlarda hayatımızın devam etmesini diliyorum. Hepinize sağlık, sıhhat ve huzur diliyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu