Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

“Silaha karşı acemiliğimiz var”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

RAMAZAN SOKAĞINDA ATIŞ YAPAN VE İKİ İSABET ETTİREN MİLLETVEKİLİ MEHMET DEMİR,

 

“Silaha karşı acemiliğimiz var”

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, hafta sonunu geçirdiği Kırıkkale’de, Cumhuriyet meydanında kurulan Ramazan sokağında vatandaşlarla bir araya geldı, tabanca ile atışta bulundu. Demir, silaha karşı acemiliğinin olduğunu söyledi.

 

HUZURLU RAMAZANLAR

Kırıkkale’de gelenek haline gelen “Ramazan Sokağı’ çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Vatandaşlarla gençler burada çeşitli etkinliklerle kaynaşma fırsatı buluyor. Tüm Kırıkkale halkının Ramazan ayını tebrik ettiğini belirten Milletvekili Mehmet Demir, “Allah huzur, güven ve mutluluk içinde güzel ramazanlara hepimizi tekrar kavuştursun istiyorum. İnşallah bu gelenek daha da artarak, kaynaşarak tekrar devam edecek. Elimizden geldiği kadar Ramazan sokağında bulunan stantları gezme ve halkımızla sohbet etme imkanımız oldu. Bu arada atış yaptık. Silaha karşı acemiliğiz var. İki isabetimiz oldu” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu