Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Şimdi söz sırası halkta

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatı ile 81 ilin valilerine gönderilen ‘Halk Günü’ genelgesinin ardından Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Valilik Konferans Salonu’nda vatandaşlarla buluştu. Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, istek, şikayet, önerileri dinlemek ve sorunlara çözüm bulmak amacıyla vatandaşla bir araya geldi.

VALİ HAKTANKAÇMAZ HALKLA BULUŞTU
Vali yardımcıları ve bütün kamu kurum müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Vali Haktankaçmaz, bundan sonra her ayın ilk Çarşamba günü saat 14.00’te, bu toplantının yapılacağını söyledi. Toplantıda konuşan Haktankaçmaz, “Bizler zaten vatandaşlarımızla olabildiği kadar vatandaşlarımızla olmaya devam ediyoruz. Bu toplantılar vesilesiyle doğrudan bir araya gelmek faydalı olacaktır”

TALEPLERİ DİNLEDİ
Halkın istek ve taleplerinin yanı sıra, önerilerinin de değerlendirileceğine dikkat çeken Haktankaçmaz, “ Yaptığımız hizmetlerde bir aksama varsa bunları dışarıdan gören vatandaşlarımızın değerlendirmeleri, o eksiğin telafi edilmesi anlamında bu baya katkı sağlayacaktır. Genel bir değerlendirme yapmayı uygun gördüm. Sizlerin taleplerini dinleyeceğiz” şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Haktankaçmaz, “Milletimizin talep ve şikâyetlerini, ya da takdirlerini dinleyeceğiz. Hemen çözülebilecek hususlar varsa bunları en iyi şekilde yerine getireceğiz. Herkes kendi kurumlarıyla ilgili konuları not alarak sorunun çözümü noktasında çalışma gerçekleştirecekler. Sorunların takibini yaparak çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Demin bahsettiğim hususları dinleyeceğiz notlarımızı alacağız. Bundan sonra söz sizin” dedi. Toplantı daha sonra basına kapalı şekilde gerçekleştirildi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x