Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Şimşekler kupa maçına hazır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan kura çekimi sonrasında temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor 6. grupta yer aldı. Bunun yanı sıra; Çarşamba günü oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçına hazırlanan şimşekler, ilk maçını kendi evinde kazanmak istiyor.
 
ÇARŞAMBA GÜNÜ KUPA MAÇI VAR
20 Eylül Pazar günü başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek takımlar için geçtiğimiz gün Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından kuralar çekildi. Sonuçlara göre temsilcimiz şimşekler 6. grupta yer aldı. Lig mücadelelerine yeni hocaları Hasan Erkin Şimşir ile birlikte sıkı bir şekilde hazırlanan temsilcimiz, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı ilk maçı almak istiyor.
 
HEP BİRLİKTE SEVİNECEĞİZ
Oyuncularının performansları hakkında bilgiler veren teknik direktör Şimşir, oyuncularına farklı taktikler vererek, her maçın ayrı bir öneme sahip olduğunu ve şimdiden çok çalışmaları gerektiğini ifade etti. Çarşamba günü oynanacak kupa maçını kazanmak istediklerini belirterek, “Alacağımız galibiyetle taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz” dedi.
 
EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMELİYİZ
Bunun yanı sıra; lig hazırlıklarını hummalı bir şekilde devam ettirdiklerini vurgulayan Şimşir, “2 Eylül’de Türkiye Kupası maçı oynayacağız. 19-20 Eylül’de ise lig maçları başlayacak.  Bu süreyi en iyi şekilde çalışarak devam ettirmeye çalışıyoruz.  Yeni katılan arkadaşlarla genç bir kadroya sahip olduk. Takım olarak çok çalışarak Türkiye Kupası ve lig maçlarına kadar hazır hale gelmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
 
ÖZVERİLİ ŞEKİLDE YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ
Şimşir, “Bu nedenle hazırlık maçları ve idmanlarda taktik ile birlikte takım ruhunu artırmaya yönelik çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yeni ve çok genç bir kadroya sahip olmamıza rağmen tüm futbolcularımızın idmanlardaki çalışma temposu bizlere gelecek adına umut veriyor. Birçok eksiğimiz olmasına rağmen futbolcularımın ve bizlerin özverisiyle bu eksikliklerimizi kapatmaya çalışıyoruz.   Böyle karakterli bir futbolcu gurubuyla birlikte çalıştığım için ben kendi adıma çok mutluyum” dedi
 
 
 
 
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu