Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Şırnak’taki terör operasyonu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şırnak’taki terör operasyonu

PKK’ya yönelik operasyonda, teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Uzman Jandarma Çavuş Uğantaş’ın Kırıkkale’deki babaevinde yas var

 

Şırnak’ın Uludere ilçesindeki Bestler-Dereler Bölgesi’nde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda, teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Uzman Jandarma Çavuş Turgay Uğantaş’ın Kırıkkale’deki baba ocağında üzüntü yaşanıyor. Etiler Mahallesi’ndeki evinde oğlunun şehadet haberini alan anne Suriye ile baba Cemali Uğantaş’ı, yakınları ve komşuları teskin etmeye çalıştı. Sinir krizi geçiren şehidin yakınlarına, sağlık görevlileri müdahale etti. Şehidin babaevine ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

 

Şehit Uğantaş’ın 2 kardeşinin olduğu, kız kardeşinin de Ankara’da polis memuru olarak görev yaptığı öğrenildi. 13 yıllık asker Turgay Uğantaş’ın Yiğit isminde oğlu olduğu belirtildi. Öte yandan, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da şehidin baba evine gelerek aileye taziyelerini iletti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x