Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ŞİŞEDE DURDUĞU GİBİ DURMADI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Halk arasında tek tekçiler olarak tabir ettiğimiz kişiler üç beş kişi bir araya geldin mi, tekel bayilerinden aldıkları alkollü içecekleri içecek yer ararlar. Onlar için inşaat alanları atıl duran bina içerisi, Kızılırmak kenarı, şehir merkezindeki park ve bahçelerin en gözükmez alanları alkol almak için en iyi mekânlardır.

MKE Kurumu sosyal tesislerin istimlâk edilmiş olan alanlarda, tek tekçilerin alkol aldığı inşaat alanı saç profille çevrilmiş olmasına rağmen o alana nasıl girdikleri de bilinmez. Şu günlerde o kadar tek tekçi müşterileri var ki, bunun farkına en çok çevreden geçen vatandaşların rahatsız olması. Atatürk Bulvarı Adliye karşısında yine tek tekçiler o kadar alkol aldılar ki, bir arkadaşları ölüm tehlikesi yaşadığında çevreden geçenlerden yardım istemesi sonucu olay yerine gelen 112 acil servis ambülâns komaya giren malum şahsı hastaneye kaldırdı. Hastanede yoğun bakıma alınan E.H durumunun ciddi olduğu gelen bilgiler arasında.

Vatandaşlarda sokak kenarında meskûn mahalde dede olsa bu tip insanların çokça olmasından tedirginlik yaşandığını, İnsanların başta çocuklarının bu tip insanların görmesinden korku yaşadıklarını belirtirken,  yetkililerin bu konuya da duyarlık yapmasını istemekteler. Haber ARİF ÇAKIROĞLU

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x