Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Sistemli çalışmanın ürünü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

23.07.2014 günü açıklanan LYS yerleştirme sonuçlarına göre Özel Kızılırmak Anadolu ve Fen Lisesi büyük bir başarı elde etti.
 
Çok büyük kısım yerleşti
Yerleştirme sonuçları hakkında açıklama yapan Özel Kızılırmak Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Sinan Keskinkılınç,  “Sınava giren öğrencilerimizin çok büyük bir kısmı bir yüksek öğretim kurumuna yerleştiler. Okulumuz bu başarısını her yıl artırarak istikrarlı bir şekilde devam ettirmektedir. Açıklanan 2014 LYS yerleştirme sonuçlarına göre okulumuzdan 20 mühendislik, 16 tıp, 25 hukuk, 4 eğitim fakültesi, 11 fen edebiyat, 11 İİBF, 3 SBF, 4 mimarlık, 1 eczacılık, 1 ilahiyat ve 4 diğer bölümler olmak üzere toplam 100 öğrencimiz bir yüksek öğretim programına yerleşmiştir.
 
Daha yüksek başarılar için çalışıyoruz
Elde edilen başarılar, sistemli bir çalışmanın ürünüdür. Özel Kızılırmak Liseleri olarak Kırıkkale’ye daha yüksek başarılar yaşatmak için ilk günkü aşk ve heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu büyük başarıya katkıda bulunan ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve bu gençleri yetiştiren ailelerine teşekkür eder, bundan sonraki üniversite eğitimlerinde de başarılarının artarak devam etmesini temenni ederim” dedi.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu