Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

SİYASİLERİ BULUŞTURAN DÜĞÜN

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Rüştü Selamoğlu , Kırıkkale Belediye Meçlis Üyesi İsmigül Selamoğlu’nun kızı Gökce Ay Selamoğlu, Gülcan (merhum) Alaatin Perkince’nin Oğlu Emrah Pekince’ile dünya evine girdi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın kıydığı nikah ile evlenen çiftlerin düğüne Kırıkkale’nin siyasi simaları yoğun ilgi gösterdi.

Siyasiler bir raya geldi

Kızılkanat Düğün salonunda gerçekleştirilen düğüne Kırıkkale AK Parti Milletvekili ve adayı  Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ,Mustafa Öztürk  ile parti yönetimi, MHP Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer ,Milletvekili adayı Halil Öztürk ve Parti il yönetimi. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi Başkanı Süleyman Köstekli, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ,Kırıkkale İl müdürlerinden. Kırıkkale Belediye Başkan yardımcıları  Esnaflardan,  Kırıkkale Belediye Meclis üyeleri ve Kırıkkale baro Başkanı Yeşim Oktar Varli ,İl Genel meclis Başkanı Şerafettin Atalay ,İl müftüsü Bekir Zeyrek ,Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar. MEkSA Vakfı Bölge Projeler Başkanı Elif Alper Delice’nin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Ustalar topluluğu gösteri yaptı

Çiftlerin aynı zamanda nikah şahitliğini yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Beşir Atalay,  çiftlere mutluluklar dilerken, ‘’Görüyorum ki bu düğün siyasetin içinde bulunanlardan geçilmiyor. Ülkemize sahip çıkacak çalışkan eğitimli ülkesini seven sağlıklı çocuklar vermelerini dilerim. Mutlu olun ‘’ sözlerinin ardından Nikah defterini Gökçe Ay Selamoğlu’na verdi. Kırıkkale ustalar topluluğu tarafından sunulan davul sohw ile devam eden düğün, Kırıkkaleli mahalli çocuk  ses ve saz sanatçısı  Ali Şahin ’in çalıp söylediği parçalar beğeni ile izlendi. Halayların çekilmesiyle geç saatlere kadar süren düğünde, gelin ile  damat tarafından  kesilen düğün pastası ikram edildi.

Haber :ARİF ÇAKIROĞLU

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu