Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

“Sizin için buradayız”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

“Sizin için buradayız” - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriVali Ali Kolat, bugün; Delice ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Köylerde vatandaşlarla sohbet eden Vali Kolat, “Biz sizin için buradayız. Sizi dinlemek, sorunlarınızı çözmek için buradayız” dedi.
KAYMAKAMLIĞA ZİYARET
Ziyaretlerde Vali Ali Kolat’a İl Jandarma Komutanı J. Alb. Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ve diğer yetkililer bulundu. İlk olarak Delice Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Kolat ve beraberindeki heyet, burada İlçe Kaymakam Vekili Muhammed Zennur Karasu, yetkililer ve kaymakamlık çalışanları tarafından karşılandı. Burada inşaatı devam eden İlçe Kaymakamlığına ait yeni hizmet binasını da inceleyen Vali Kolat, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
SULAMA TESİSİNİ İNCELEDİ
Ayrıca Delice Adliyesini de ziyaret eden Vali Kolat, Hakim Abidin Mutlu ve Cumhuriyet Savcısı Hasan Turgut’tan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.  İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Delice Sulama Tesisini de inceleyen Vali Kolat ve beraberindeki heyet, yetkililerden bilgiler aldı.  Daha sonra Vali Kolat ve beraberindeki heyet; Delice ilçesine bağlı Hacıobası, Alcılı, Doğanören, Evliyalı ve Kocabaş köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Burada vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Kolat onların sorunlarını dinledi.
“Mutluluğunuz, mutluluğumuzdur”
Köylerde vatandaşlarla sohbet eden Vali Kolat ; “Biz sizin için buradayız. Sizi dinlemek için, sorunlarınızı çözmek için buraya geldik. Sizin huzur ve refah içinde yaşamanız için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bütün amacımız köylerimizi daha da rahat yaşanılabilir hale getirmektir. Eğitim güvenlik ve sağlık hizmetleri açısından köylerimize daha iyi nasıl hizmet götürebilmek için, altyapı, su, yol yapımı açısından da daha iyi nasıl hizmet sunabiliriz. İşte biz bunları yerinde görmek için buradayız. Biz, sizlere hizmet etmekten memnuniyet duyuyoruz. Biz bütün bu hizmetleri tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın el birliği ile gönül birliği ile biraraya gelerek çalışmasıyla yapıyoruz. Şunu unutmayın ki sizin mutluluğunuz, bizim mutluluğumuzdur. Bizim en mutlu olduğumuz yer sizin yanınızdır”
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu