Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Sizlere minnet borçluyuz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli iken elim bir trafik kazası sonrası şehit olan polis memuru Ramazan Akçadağ, şehit oluşunun kırkıncı gününde dualarla anıldı.

 

AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Merkez Bahçelievler Camisinde Mevlid-i Şerif okunmasına müteakiben Şehidimizin baba ocağında ailesi tarafından yemek ikram edildi. Düzenlenen programa İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Emniyet Müdür Yardımcıları, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal, Dernek üyeleri, Şehidimizin akrabaları ve Mahalle sakinleri katıldı.

 

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Başkan Öcal, “Şehidimiz Polis Memuru Ramazan Akçadağ, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü emrinde görev yapmakta iken; 31 Mart 2017 günü Çevik Kuvvet ekibine ait araç ile göreve giderken araçlarının kaza yapması sonucu sekiz arkadaşı ile birlikte yaralanmış,12 Nisan tarihinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehitlik mertebesine ulaşmıştı. Bekâr olan şehidimizin düzenlenen törenle Kırıkkale şehitliğine defnedilmişti” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x