Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Sizlerle iftihar ediyorum

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışında konuşan Vali Kolat; Sizlerle iftihar ediyorum

 

Şehitler Ortaokulu tarafından düzenlenen ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ yapılan törenle gösterime açıldı.

 

EĞİTİMDE İYİ DURUMDAYIZ

Açılış programına; Vali Ali Kolat, Garnizon Komutan Vekili Topçu Albay Yalçın İğdir, İl Jandarma Komutanı J. Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, davetliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program açılışında konuşan Okul Müdürü Gülnihan Akyürek Bilim Fuarı ve Şehitlik Köşesi hakkında bilgiler verdi. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ise, Kırıkkale’nin eğitim anlamında iyi bir durumda olduğunu belirtti.

 

DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Programda konuşan Vali Ali Kolat: “Biz Kırıkkale olarak eğitim alanında Türkiye ortalamasının üzerindeyiz. Bununla iftihar ediyorum. Bu vesileyle bütün eğitim camiasında görev alan herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten de Şehitler Ortaokulumuz ilimizde önemli okullardan bir tanesi. Birçok derslerde başarılı öğretmen kadrosuyla güzel bir okulumuz. Ama biz bu başarılarla yetinmiyoruz, gelecek dönemlerde Anadolu ve Fen liselerine çok daha fazla öğrencinin gitmesini istiyoruz. Okulumuzun adı da Şehitler Ortaokulu olduğu için başarılarımız Şehitlerimizin ruhlarına ayrıca Şad edecektir. Siz de öğrenciler olarak şehitlere layık bir öğrenci olabilmek için de daha çok çalışmalıyız. Şehitlere layık öğrenciler olmayı, onların huzur ve güvenli ve aile bütünlüğünü sağlayacak, onlara yakınlık duyacak, onların aileleriyle bütünleşecek, bir eğitim anlayışı, bir terbiye anlayışı içerisinde olmanızı arzu ediyoruz” dedi.

 

ŞEHİTLİK KÖŞESİ AÇILDI

 

Daha sonra Vali Kolat; Safranbolu’da düzenlenen ‘4. Uluslararası Ünsal Tülbentçi Matematik Olimpiyatlarında’ dereceye giren Şehitler Ortaokulu öğrencilerine çeşitli hediyeler verdi. Ayrıca Vali Kolat, okul içerisinde bulunan ‘Şehitlik Köşesi’nin de açılışını yaptı. Vali Kolat ve beraberindeki heyet, öğrencilerin hazırlamış oldukları deneylerin bulunduğu stantları tek tek gezerek, öğrencilerden deney çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu