Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetYaşam

Soba 6’sı çocuk 8 kişiyi zehirledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’den Samsuna misafirliğe gittiler, karbonmonoksit gazından zehirlendiler.

MİSAFİR GİTTİLER
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi’nde Sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale’den misafirleri bulunan Ebru Öksüz (23), Sabah kalktığında evde koku hissederek başının döndüğünü fark etti. Öksüz, misafiri Havva Önal’ı (25) kaldırdı. Önal’da da aynı rahatsızlıkların olması üzerine genç kadın durumu 112 Acil Servis’e bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri, Ebru Öksüz ve çocukları Tufan (5), Boran (3) ve 2 aylık Poyraz Öksüz ile evde misafir olan Havva Önal, çocukları Şule (11), Zehra (10) ve 2 aylık Esmanur Önal’ın sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilendiklerini belirledi.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ
Evde yapılan ilk müdahalenin ardından anneler Ebru Öksüz ile Havva Önal Samsun Gazi Devlet Hastanesi’ne, çocukları ise Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 2 anne ve 6 çocuğunun sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu