Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Sögüt’te Ertuğrul Gazi’yi andılar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale kadın ve gençlik kolları teşkilatı üyeleri Bilecik Söğüt’te düzenlenen Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’ne katıldı.

Kadın ve gençler katıldı

Şenlik kafilesine İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Arslan eşlik etti. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş, kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı şenlik kafilesi Söğüt’ten güzel izlenimler ve anlamlı paylaşımlarla döndüler.

“Birlik ve beraberliğin perçinleştiği bir şölen”

Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş şenlik dönüşünde yaptığı açıklamada, “Şenlik bin yıllık şanlı tarihimize altın sayfalar yazdıran şanlı ecdadımızı anmak, onlara şükranlarımızı sunmak ve dualarımızı göndermek için yapılıyor. Aynı zamanda Yörük-Türkmen kardeşlerimizin birlik ve beraberliğinin perçinleştiği şölenlerdir.

Yörük kültürünü yakından incelediler

Biz de ecdat diyarında hüzünlü, heyecanlı ve mutlu dakikalar geçirdik. Bu arada yörük kültürünü yakından inceleme imkanı bulduk. Kırıkkale Karakeçili yörük çadırına misafir olduk. Yörük kardeşlerimiz bizi sevgiyle karşıladılar, kucakladılar. Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik’e yörük kardeşlerimize samimi ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bu şenliklere katılımlarımızı sağlayan genel merkezimize ve desteklerinden dolayı İl Başkanı Mürsel Akçay’a şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandılar.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu