Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Şok iddia!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bayram öncesinde “Ankara’ya şirket kuracağım” diyerek Kırıkkale’den ayrılan Taksim Yatırım A.Ş Kırıkkale Müdürü Murat Arslan hakkında şok iddialar ortaya atıldı.

Hattını kapattı mı?

İddiaya göre; Uzun bir süredir Taksim Yatırım A.Ş Kırıkkale Şube Müdürlüğü görevini yürüten Murat Arslan bayram öncesinde yakın çevresine, “Ankara’da şirket kuracağım” diyerek Kırıkkale’den ayrıldı. O günden bu güne Arslan’dan hiçbir haber alınamadı. Kendisine cep telefonu ile ulaşmaya çalışan tanıdıkları, GSM operatörünün “Eksik ya da hatalı numara çevirdiniz” anonsu ile karşılaştı.

Kimse ulaşamıyor

Kırıkkale’den hiçbir tanıdığının ulaşamadığı Murat Arslan hakkında ortaya şok iddialar atıldı. İddialara göre; Arslan Kırıkkale’de edindiği çevresinden borsaya yatırım amacıyla para aldı ve bu paraları geri vermedi. Arslan’ın çevresinden milyonlara ulaşan bir bedelde yatırım amacıyla para aldığı ve kayıplara karıştığı iddia edildi.

Dudak uçuklatan rakam

Öte yandan Kırıkkale Taksim Yatırım A.Ş.’de işlem yaptıran müşterilere, sms aracılığıyla Arslan’ın şirket ile bir bağının kalmadığı bildirildiği iddia edildi. Şimdi herkes Arslan’ın nerede olduğunu ve iddiaların gerçekliğini tartışıyor. Taksim Yatırım A.Ş.’de mesai arkadaşlarının dahi Arslan’a ulaşamadığı, Arslan’ın çevresinden 30 milyon TL’ye yakın bir para aldığı iddia edildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
28 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
estavi
estavi
17 Ekim 2014 23:03

kafamı kurcalayan sorular şimdi bu adam ne zaman ve nasıl istifa etti partiden ve bu istifa neden olay patlak verdikten sonra işleme konuldu veya ne zaman işleme konuldu ve bu adam neden hep bu olaylarla gündeme gelior suçludur ve ya suçsuzdur onu bilmem günahı boynuna anlamadigim 40 milyon tl gibi bi rakam telafuz ediliyor ve bu paralar kime ait savciligin olaya el atmasi lazim elemanlırının sigortasini yapmayip 300 lira maaşa personel çaliştiranlarin paraciklarimi

Başa dön tuşu