Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSon Dakika

ŞOK İDDİA! DARBE GECESİ KIRIKKALE’DE NELER YAŞANDI?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Darbe Girişiminin üzerinden zaman geçtikçe yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Kırıkkale’de bir Kuruma bağlı Kamyon ve İş Makinelerinin, Kurumun anlaşmalı olduğu benzin istasyonu tarafından, yakıt verilmeyerek engellendiği iddiası şok etkisi yarattı.
KARŞI KOYMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİLER
Gün geçmiyor ki darbe gecesi yaşananlarla ilgili yeni bir iddia ortaya atılmasın. En son ortaya atılan iddia bu kadar da olmaz dedirtti. İddiaya Kırıkkale’de bir kuruma bağlı iş makineleri, kamyonlar ve araçlar askeri birliklerin önüne nöbete gitmek ve olası hareketliliğe karşı koymak amacı ile hareket ediyor. Kurumun anlaşmalı olduğu benzin istasyonuna giderek araçlara yakıt doldurmak isteyen çalışanlar şok oluyorlar. Kurumun anlaşmalı olduğu benzin istasyonu çalışanları Kurum araçlarına yakıt vermeyerek engelleme yapıyor. Bu iddia gündeme bomba gibi düşerken, iddianın doğru olup olmadığı merak ediliyor.
ARAŞTIRMA YAPILACAK MI?
İddianın ortaya çıkması ile birlikte vatandaşlar ağır tepkilerini dile getirirken, gerek sosyal medyada gerekse çarşı Pazar da bu Benzin istasyonunun hangi istasyon olduğu tartışıldı. Emniyet birimlerinden konunun araştırılmasını isteyen vatandaşlar, “Burası Kırıkkale, bu diyar Şehitlerin diyarı. Buradan vatan haini çıkmaz, vatan haini çıkarsa karşılığını bulur.” Şeklinde ifadelerle öfkelerini dile getirdiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x