Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Sokak köpekleri toplanıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir hayatını olumsuz etkileyen sokak köpeklerini toplayarak, geçici hayvan bakımevinde barındırıyor.
Şikayet konusuydu
 
Kırıkkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle akşam saatlerinde şehir genelinde yaşamını sürdüren sokak hayvanları için çalışma başlattı. Sokak hayvanlarının vatandaşlara zarar verdiği talepleri doğrultusunda hareket eden Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, şikayet ve isteklerin olduğu sokak ve mahallelerde çalışma başlattı.
 
Çalışma sürecek
Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Veteriner İşleri Müdürlüğü, tespit edilen mahalle ve sokaklarda sokak köpeklerini topladı. Özel kafeslerde hayvan barınağına götürülen sokak köpeklerinin burada veteriner hekim tarafından kontrolü yapıldı. Daha sonra ise bakım ihtiyaçları karşılandı. Kırıkkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, köpek toplama işlemlerini aralıksız sürdürüyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

  1. gürler mahallesi yıldırım beyazıd caddesi üzerindeki sahipsiz ve başıboş köpekler yüzünden çocuklarımız sabah okula servise gitmekte zorluklar çekmektedir bir değil beş değil sayısız başıboş köpekler sabah çocuklara ve ailelere korku salmaktadır küçükev catrengdeki yemek artıklarının orda açıkta bulunması sebebiyle oraya o caddeye başıboş köpeklerin yığılmasına sebep olmaktadır çocuklarımızın sağlıgı eğitim lerine korkmadan gidip gelmeleri için ve çarşı merkezi diyeceğimiz o caddenin başıboş köpeklerden arındırılması için yetkilelrin bir an önce konu ile ilgilenmesini mahalle halkı adına rica ediyoruz çocuklarımızın ve mahallemizin sağlıgı için teşekkür ederiz şimdiden

Başa dön tuşu