Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

SOKAKTA SATRANÇ VAR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Satranç Federasyonun başlatmış olduğu ve tüm Türkiye de adım adım yaygınlaşan “Sokakta Satranç Var!”  projesinin 2.sine Kırıkkale’den destek. Projenin sürdüğü 11-18 Eylül tarihleri arasında Şehitler Parkı’nda açılan satranç takımları ile öğrenciler ve veliler gün boyu satranç oynadılar.
Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Adnan Vural; Türkiye Satranç Federasyonu tarafından ülke genelinde başlatılan ‘Sokakta Satranç Var Projesi’ Kırıkkale’de de ilgi görüyor. “Türkiye Satranç Federasyonumuzun Türkiye genelinde başlatmış olduğu ‘Sokakta Satranç Var Projesi’ kapsamında bugün de Kırıkkalemizde satranç sporcularımızla ve katılan genç ve ailelerimizle projenin uygulamasını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu projede satrancın görünürlüğünü, ilimizde yaygınlaştırılmasını ve elde ettiğimiz görseller ve çalışmalar sonucunda gerekli kurum ve kuruluşlarla yapacağımız iletişim ile Kırıkkalemize Satranç Sporuna olan ilginin artması hedeflenmektedir. Bu doğrultuda böyle bir projeyi gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Elimizden gelen gayreti sergilediğimiz gibi tüm Kırıkkale’deki sporcularımızın, ailelerimizin, öğretmenlerimizin, antrenörlerimizin de bu projeye katkı sağladığını biliyoruz. Bu etkinlikte emeği geçen Satranç İl Temsilcimiz Bülent Köksal’a ve Ulusal Hakemimiz Mahmut Meriç’e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x