Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Sonları bu olmalı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, terörist başı Öcalan ile Özgecan Aslan’ın katillerini temsilen iki insan maketini Zafer Caddesi’nden asılmış şekilde sallandırdı. Şube Başkanı Serkan Tunçbilek, “Bir şerefsizin bir kanı bozuğun canice, kızımızı katletmiştir. Şerefsizlik had safhadadır. Dün olduğu gibi bu şerefsizlerin nesli tükenmek bilmiyor. Devleti yönetenler, bu şerefsizlere göz yummaktadır” dedi.
 
“APO İTİYLE PAZARLIKLAR ORTADADIR”
MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Milletvekili Aday Adayları Seyit Ahmet Göçer ve Av. Abdullah Pekgöz’ün ve çok sayıda ülkücü gencin destek verdiği  basın açıklamasında konuşan Şube Başkanı Tunçbilek “Şerefsizlerin nesli tükenmek bilmiyor” diyerek başladığı konuşmasında devletin bunlara göz yumduğunu ifade etti. Tunçbilek konuşmasını şöyle sürdürdü; “Örnek olacak verecek olursak, 30 bin masum vatandaşımızı katleden Apo itiyle yapılan pazarlıklar ortadadır. Milletin parasını çalıp, hakkına tecavüz edenlerin bu canilerden ne farkı vardır. Bizler her türlü haksızlığa, tecavüze, ve insan istismarına karşıyız”
 
“BAŞKA ÖZGECANLAR KATLEDİLMESİN”
“Bölücüye, teröriste, yolsuzluk yapanlara, hortumcuya, uyuşturucu satana, fuhuş yaptırana, çocuk istismarına, sapığa, ve tecavüzcüye idamın geri gelmesi için tüm gücümüzle çalışacağız. Eğer önlemler alınmazsa sokaklar hiçbir evladımız için güvenli olamayacaktır. Başka Özgecanlar katledilmesin, başka ana-babalar böyle bir evlat acısı yaşamasın diye gereken tedbirler alınmalıdır”
 
“BİRAN ÖNCE HESAP VERMELİ”
Özgecan Aslan kardeşimize Cenabı Allah’tan rahmet, başta ailesi ve sevenleri olmak üzere aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Suçluların bir an önce adalet önünde hesap vererek, vicdanlardaki insanlık isyanının da süküt bulacağını ümit ediyorum”
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu