Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Sorun Cumhurbaşkanına iletildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sorun Cumhurbaşkanına iletildi

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale’de mevcudiyet olarak yoğun olan Kamu İktisadi Teşebbüslerinde (KİT) çalışan insanların kadroya alınmamasına dair sorunların düzenlenen toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletildiğini, konuyla ilgili yeni bir değerlendirme sürecinin devam ettiğini açıkladı.

 

“SİZLER KADAR MUTLU OLURUZ”

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, KİT Kadrosundaki çalışanlara yönelik bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda Milletvekili Can, “Türkiye genelinde 50 bin taşeronumuz var. 900 bin kişiyi çözebiliyorsak 50 bin kişiyi de halledebiliriz diye düşünüyorum. Biz Kırıkkale milletvekilleri olarak Makine Kimya daha ağırlıklı olduğu için bu sorun belik diğer vilayetlerdeki milletvekillerine bu şekilde ulaşmayabilir. Sizin işe girmenizden sizler ne kadar mutlu olursanız, bizler de o kadar mutlu oluruz. AK Parti’ye oy verin isteriz ama bu bir ölçü değil bu manada. Netice itibariyle biz kurumsal bakarız olaylara, objektif olarak bakarız olaylara ve objektif olarak da o ölçeğe kim girerse onun yararlanmasını isteriz. Bizler İl Başkanımız ve milletvekilleri olarak bu problemi kongre sürecinde Başbakanımıza ilettik” dedi.

 

“KONUYU GÜNDEMDE TUTMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Perşembe günü KİT Kadrosundaki çalışanların problemlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilettiklerini dile getiren Can, “Cumhurbaşkanımızla yapılan toplantıya katıldım, 62 milletvekili arkadaşımızla toplantı yaptık. Ben orada konuyu gündeme getirdim. Tabii ki bu netice itibariyle bir kapalı toplantı, sadece bu toplantıda dile getirdik ve orada bir değerlendirme oldu. Gündemde tuttuk ve dört gündür de bir gündem oldu, KİT’lerle ilgili. Ben bunu dile getirmeden bir gün öncesinde bizde milletvekili arkadaşlarımızla, Abdullah beyle, Mehmet beyle ve İl başkanımızla durumu değerlendirerek. Bu konuyu Cumhurbaşkanımızın gündemine taşımayı düşündük, bu görev bana verildi. Bende bu görevi yerine getirdim. Salı günü kapalı grup toplantımızda bu konuyu tekrar gündeme getirip, değerlendireceğiz, gündemde tutacağız. Yalnız sizden istirhamım şudur ki bu süreci istismar etmek isteyenler olabilir, bu konuda duyarlı olmanızı istiyorum” diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x