Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Sorun yaratan değil, sorunları çözen anlayış

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin tanınmış ismi Bekir Zeyrek, basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kongre süreci hakkında açıklamalarda bulunan Zeyrek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

ADİL BİR SEÇİM

Derya alabalık Restoranda basın mensupları ile birlikte kahvaltı yapan Bekir Zeyrek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kongre süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Zeyrek birlik ve beraberlik mesajları verdiği açıklamasında, “Cumhuriyet Halk Partisinde yapılacak olan kongrelerdir. Bizlerde partimizde yapılacak olan il ve ilçe kongrelerine hazırlanıyoruz. Bu süreçte ilk etapta Muhtarlık bölgelerinde (Mahallelerde) kurulacak olan sandıklarda, üyelerimizin katılımı ile kongre delegeleri seçilecektir. Mevcut İl ve İlçe Başkanlarımızın belirleyip, açıklayacağı günlerde, Bayram havasında adil bir seçim yapılacaktır”

 

“ÖNCE KENDİMİZDE YAŞAYACAĞIZ”

“Adalet için yürüyen bir partinin üyeleri olarak adil, temiz bir şekilde, Hiçbir şaibe olmadan gerçekleşecek seçimlerimizi, siz basın mensuplarımızın aracılığı ile tüm kamuoyu ile paylaşacağız. Bizlerde, yapılacak olan seçimlerde, yenilenen bir Cumhuriyet Halk Partisi için, partimizin düşünce ve ideallerim Kırıkkale halkına daha iyi anlatabilmek, daha iyi hizmet edebilmek için tüm gücümüzle çalışma kararlılığı içerisindeyiz. Halkın refahı için halkımızla bütünleşerek, sorun yaratan değil, sorunları çözen bir anlayış içerisinde, adaleti önce kendi partimizde yaşayarak, tüm halkımıza yaşatacağız”

 

HALK İLE KUCAKLAŞACAĞIZ

“Parti içi demokrasinin sonsuz işlediği bir seçimle, diğer siyasi partilere de örnek olacağımıza inanıyoruz. Yokluğun, yoksulluğun olmadığı, yaşanabilir bir Kırıkkale olabilmesi için tüm varlığımızla çalışacağız. Partimize olan ilgi her geçen gün artmaktadır. Bu ilginin daha da artması için bayrağı devraldığımızda, Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyıp, tüm halkımızla kucaklaşacağız. Partililerimizi ve tüm Kırıkkale halkımızı yapılacak olan delege seçimlerine davet ediyoruz” dedi.

 

20 GÜN SÜRECEK

Yapılacak olan kongre sürecinde aday olup olmadığı sorularına cevap veren Zeyrek, “Bununla ilgili olarak resmi açıklamayı partimizde yapacağız. Burada basın mensupları ile tanışmak için geldik. Bizler partimizin içerisinde dünde vardık, bugünde varız, yarın da olacağız. Bir yarış içerisinde olacağız. Yarışta kazanmakta var kaybetmekte. Kim kazanırsa kazansın biz partililer hep birlikte olacağız” ifadelerini kullandı. 3 Mayıs itibari ile başlayan kongre süreci, 26 Ağustosta delege seçimlerinin başlaması ile devam edip, 20 gün sürecek. 24 Eylül’de ise delege seçimleri sona erecek.

 

Haber-Foto: Burak Can

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x