Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

“Sorunlara çözüm getireceğiz”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Yunus Bozdemir seçim startına hızlı başladı. Seçim çalışmalarına Delice, Çerikli, Balışeyh ve Sulakyurt ilçelerini ziyaret ederek vatandaşla kucaklaştı. Halkın sorunlarına iyi çalıştığını belirten Bozdemir, “Allah hnasip eder de milletvekili olursak vatandaşın bütün sorunlarına çözüm getireceğiz” dedi.
“NEDEN Mİ ADAY ADAYI OLDUM?”
Seçim startına hızlı başlayan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Yunus Bozdemir ilk olarak Delice ilçesini ziyaret etti. Bozdemir daha sonra Çerikli, Sulakyurt ve Balışeyh ilçelerini gezerek vatandaş ile kucaklaştı. Ak Parti Aday Adayı Bozdemir’e Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zühtü Bozdemir, Tüm Muhtarlar Dernek Başkanı Ağa Pehlivanlı, AK Partili üyeler ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. Kırıkkale’den konvoy eşliğinde ilçelere giden Bozdemir yolda giderken vatandaşları selamladı. İlk ziyaretini Delice ilçesine yapan Bozdemir’i, burada ilçe teşkilatı karşıladı. Vatandaş ile tek tek selamlaşan Bozdemir, vatandaşların isteklerini dinledi. 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde neden AK Parti kırıkkale Milletvekili Aday Adayı olmasındaki amacını anlatan Bozdmir, “İçinizden biri olarak, AK Parti’nin ülke ve dünya siyaseti üzerine geliştirdiği 2023 vizyonunu Kırıkkale’de inşa etme yolunda Kırıkkale’nin en ücra köşesine, her unsuruna bunu aşılama, AK Parti’nin Kırıkkale’de, Kırıkkale’nin de mevliste temsilcisi ve vekili olmaktır” dedi.
SAMİMİ SOHBET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Delice İlçe Başkanı Adem Gökdere tarafından karşılanan Bozdemir, ilçe başkanlığında vatandaş ile bir araya geldi. Vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Bozdemir, Boz torakların çocuğu olduğu ve Delicenin tarımsal alanı dahil bütün sorunlarını bildiğini söyledi. Bozdemir yapılan araştırmalar neticesindeki verilerden çıkarak konuştuğunu belirterek, ekilen arazinin ve meyve sebzesinin neden geri kaldığını bildiğini söyleyerek çalışmalarını ona göre yapacağını ifade etti. Bozdemir konuşmasının devamında ise şunları söyledi; “AK Partinin vizyonunu belirleyen, siyaset yolunu belirleyen akademisyenler ile vatandaşın arasındaki iletişimi kuracak kişilere ihtiyaç var. Ben bunun içün buraya geldim, bunun için aday adayı oldum” diyerek necip fazılın sözünü hatırlattı ‘benim olmadığım yerde kimse yoktur’ ilçe Başkanı Gökdere, Bozdemir’e aday adaylığı döneminde başarılar diledi. Bozdemir daha sonra Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem’i ziyaret etti. Samimi sohbetin geçtiği ziyarette Başkan Özdem, biz çalışacak ve aradığımızda ulaşacağımız bir milletvekili istediklerini ifade etti.
BENİM SARAYIM ÇALI DİBİDİR
Delice’den sonra Bozdemir Çerikli’yi ziyaret etti. Belediye Başkanı Nuh Şahin’i makamında ziyaret eden Bozdemir, projelerinin olduğunu, çeriklinin sıkıntılarını iyi bildiğini vekil olduğu taktirde projerini faaliyet geçirmek için çalışmalara hem başlayacağını belirtti. Kendilerinin vatandaşa hizmet etmek üçin seçildiklerini belirten belediye başkanı şahin, örneli olan millete hizmet etmek olduğunu söyledi. Ayrıca Şahin, milletvekilliği aday adaylığı ve nasip olursa adaylık döneminde Bozdemir’e başarılar diledi. Bozdemir, “Bu yola ve davaya sahip çıkmak için buradayız. Stratejik çalışmalarım olacaktır. Önemli olan çalışmaları buraşar getirmek. Bende getirmek için buradayım. Aday olursak telefon ile ulaşamadığınız aday olmıcam. Çıkıp meclise rahatlıkla gelebileceğiniz bir aday olacağım. Kırıkkale’ye halk ile iç içe olacak birileri olacak. Ben bunun içün buradayım. Benim sarayım çalı dibidir. Siyasetdeki davam kimsesizlerin, ümitsizlerin ve biçare kalmışların davasıdır” dedi.
BALIŞEYH VE SULAKYURT’U ZİYARET ETTİ
Şahin ise, “sizin aday adayı olmanızdan gurur duydum. Sizin gibi vatanını milletini seven, iyi niyetli mütavazi milletvekillerini bekliyoruz. Benim telefonum 24 saat açık. Milletvekilininde bizim gibi olmalarını istiyoruz. Bu dönem bunu yakalayamadık. Bize abilik yapacak abilerimize ihtiyacımız var. Bütün işleri kendim yapıyorum. Memleket için elimde dosya bakanlık bakanlık geziyoruz. Bu hüzmetkarlık sizde var. Bizde elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu. Çerikliden sonra Bozdemir, Sulakyurt ve Balışeh’i ziyaret etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

Başa dön tuşu