Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Sorunları çözme noktasında çalışın

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNE GETİRİLEN NUH DAĞDELEN, ESKİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY’DAN GÖREVİNİ TESLİM ALDI

 

Sorunları çözme noktasında çalışın

AK Parti İl Başkanlığı’nda yeni İl Başkanı Nuh Dağdelen, eski İl Başkanı Mürsel Akçay’dan görevini gerçekleştirilen devir teslim töreni aldı. Devir teslim töreninde konuşan Milletvekili Ramazan Can, “Kısır çekişmelere girmeyelim. İlçe belediye başkanları başkanlık görevini yapsın. Belediye ve vatandaş arasındaki sorunları çözme noktasında çalışma sergilesin. Partiyi ya da başka bir yerleri kendi şahsi kurumu gibi görmesin” dedi.

 

PARTİ HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA

İl Başkanlığı binasında düzenlenen devir teslim törenine Milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir, Abdullah Öztürk, ilçe belediye başkanları ve parti üyeleri katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda AK Parti’nin 2002 yılından bu yana aldığı oy oranı, il başkanlarının yaptıkları çalışmalar ve partinin bugünkü durumu ele alındı.  Kendisini İl Başkanı olarak atayan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a teşekkür ettiğini belirten AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, partinin hedefleri doğrultusunda çalışmalar yapacaklarını söyledi.

 

HALKA HİZMET HAKKA HİZMET

AK Parti’nin Türkiye’nin partisi olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde 2023 hedeflerine yürüyeceklerini belirten Dağdelen, bu konuda İl Teşkilatı olarak üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaklarını ve tüm teşkilat olarak çalışacaklarını bildirdi. Yaptıkları her işte Allah rızasını kazanmanın önemli olduğunu ve bunun için çalıştıklarını belirten Dağdelen, siyasette sevap ve günahların olabileceğini ve kendilerinin sevap kazanmak, insanların ihtiyacını karşılayacak işler yapmak istediklerini belirterek, ‘Halka hizmet hakka hizmet’ anlayışıyla yola çıktıklarını kaydetti.

 

BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ

Partilerinin kapılarının herkese açık olduğunu ve bugünden itibaren küskünlüklerin, dargınlıkların, kırgınlıkların unutulması gerektiğini belirten Dağdelen, partilerinin hedeflerini ve ideallerini yükseltmek için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti.  AK Parti’nin Kırıkkale’de ki oy oranını yükseltmek ve Türkiye ortalamasının üstüne çıkarmayı planladıklarını belirten Dağdelen, gece gündüz çalışarak, sıkmadık el, girilmedik ev bırakmayarak bu başarıya ulaşacaklarına inandığını açıkladı. Partilerinin genel merkezinde kendisinin ismini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takdim eden Milletvekillerine çok teşekkür ettiğini belirten Dağdelen, kendisinin il başkanı olmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

DIŞARIDAN MÜDAHALE OLMAYACAK

Yeni bir görevin, yeni bir heyecan olduğunu ve bu bağlamda metal yorgunluğunun önüne geçildiğini belirten Milletvekili Mehmet Demir, partilerinde hizmet ve bayrak yarışının olduğunu ve hizmeti artık Dağdelen’in yapacağını söyledi.  AK Parti’ye büyük bir teveccüh olduğunu ve il başkanlığı için 31 adayın olduğunu belirten Demir, sayının Genel Merkez’de 6’ya düştüğünü ve Erdoğan’ın son sözü söylediğini açıkladı. Artık yerli olan kişilerin seçileceğini ve bu seçimlerde dışarıdan müdahale olmayacağını belirten Demir, Teşkilatın başarılı çalışmalarına artık dışarıdan kimsenin müdahale edemeyeceğini, seçim işlerinde de dışardan kimsenin bu konuya vakıf olamayacağını iddia etti.

 

EN AZ YÜZDE 70

Herkesin bir gün koltuktan kalkacağını ve görevin devamlı olmadığını belirten Demir, her zaman halka hizmet edilmesi gerektiğini belirterek, bunun AK Parti’nin yaşam felsefesi olduğunu bildirdi. Kırıkkale’de oy oranının en az yüzde 70 olması gerektiğini belirten Demir, bunun altında ki oy oranlarının başarısızlık olduğunu ve teşkilatın karnesine de bu başarısızlığın yazıldığını kaydetti. Başarıda herkesin payı olduğunu ve başarısızlıkta da böyle olması gerektiğini belirten Demir, kısır çekişmelerin partiye zarar verdiğini ve bu konuda canlarının çok yandığını iddia etti.  Yeni başlayan süreçle, yeni yüzlerin olduğunu ve Kırıkkale’de önemli çalışmaların yapılacağını belirten Demir, gerek belediye başkanlarının, gerekse il teşkilatının her an seçime hazır çalışmalar yapması gerektiğinin altını çizdi.

 

MİLLETTEN GÜCÜNÜ ALIYOR

Siyasette her an her şeyin olabileceğini ve buna hazırlıklı olunması gerektiğini belirten Milletvekili Abdullah Öztürk, kendisinin 2002 yılında Keskin İlçe Başkanı olduğunu, şimdi de Milletvekili olarak yaşamını sürdürdüğünü söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan önderliğinde 2023 hedeflerine yürüdüklerini ve bu yolda önemli çalışmalara imza atacaklarını belirten Öztürk, Allah’ın izniyle bütün düşmanları bertaraf edecek güçte olduklarını ve bu konuda milletten alınan gücü kullandıklarını kaydetti.  Partilerinde her zaman görev alan ve bu partiye emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirten Öztürk, her zaman seçime hazır olarak teşkilatların çalışması gerektiğini ve yeni teşkilatın bunu başaracağına emin olduğunu ifade etti.

 

ARTIK YENİ BİR SAYFA AÇILDI

Son olarak konuşma yapan Milletvekili Can, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nda artık yeni bir sayfanın açıldığını dile getirdi.  Partide olan kırgınlıkların, küskünlüklerin, ya da diğer olumsuzlukların başarı getirmeyeceğine dikkat çeken Can, “Kişinin imtihanı bu göreve geldikten sonra başlıyor. AK Parti Genel Merkezi ve millet, parti ve bağının samimiyetin test edildiği önemli merkezlerden birisi.

 

İZ BIRAKACAK İŞLER YAPMALIYIZ

Kırgınlıkların, küskünlüklerin kenara bırakılması gerektiğini belirten Can, “Artık yeni bir sayfa açıldı. Bu yeni sayfada, hep birlikte tarihe iz bırakacak notlar düşelim. İnşallah Nuh başkanın yanında daha olgunlaşmış ve geçmişte yapılan bu hatalardan ders çıkararak belli bir yerlere geldik. Kırıkkale’nin çocuğu olarak yerli bir duruş sergileyen kardeşimize yeniden başkanlık görevi verildi. Bütün AK Partili ve Kırıkkaleliler olarak Nuh Başkan’ın etrafında kenetleneceğiz ve daha ileriye gideceğiz.

 

KIRIKKALE YÜZDE 70 OY ALMALI

Can, “Hep birlikte hedefimizi yükseltmek durumundayız. Yüzde 50 çok büyük bir hedef. Türkiye genelinde yüzde 50’yi bulmamız için Kırıkkale’de yüzde 70 oy almalıyız. Kırıkkale milliyetçi ve muhafazakar seçmenin çok yüksek oranda olduğu bir il. AK Parti ve MHP seçmeni arasında Kırıkkale’de sosyolojik olarak hiçbir fark yoktur. Bizim bu havzayı iyi değerlendirmemiz lazım. Bizim kimseyi ötekileştirmeye hakkımız yok. Nuh Dağdelen çok zor bir dönemde il başkanı oldu” dedi.

 

KISIR ÇEKİŞMELERE GİRMEYİN!

Şahsi nefis duygularının kenara bırakılması gerektiğini vurgulayan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen’in uyum içerisinde çalışacağını dile getirdi. İlçe belediye başkanlarına da seslenen Can, “Bütün ilçe belediye başkanlarımız burada. Sizlerden özellikle rica ediyorum. Kısır çekişmelere girmeyelim. İlçe belediye başkanları başkanlık görevini yapsın. Belediye ve vatandaş arasındaki sorunları çözme noktasında çalışma sergilesin. Partiyi ya da başka bir yerleri kendi şahsi kurumu gibi görmesin”

 

SORUN OLUŞTURACAK TALEPLERLE GELMEYİN

“Başkanımız Nuh Dağdelen’in Allah yardımcısı olsun. Hep birlikte bu bağımsızlık mücadelesine devam ederken kısır ve siyasi çekişmeleri bir tarafa itmek durumundayız. Bizler Milletvekilleri olarak sizlerden gelen talepleri aramızdaki uyumu yüksek tutarsak, Kırıkkale’nin problemini çözebiliriz. Eğer sizlerden gelecek olan talepler, bizim aramızda problem oluşturacaksa böyle taleplerle gelmeyin”

 

Haber-Foto: Burak Can

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x