Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Soruşturma devam ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Soruşturma devam ediyor

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Kurtuluş Mahallesi 727. sokak üzerinde meydana gelen patlamayla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, soruşturmanın devam ettiği bilgisine de yer verildi.

 

İŞLEMLER YAPILDI

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “22.02.2018 günü saat 01.10 sularında ilimiz Kurtuluş Mahallesi 727. sokak üzerinde doğal gaz sıkışması sonucu meydana geldiği değerlendirilen patlama ile ilgili çeşitli basın yayın kuruluşlarında haber yayınlandığı görülmüştür. Meydana gelen patlama sonucunda mahalle sakini 14 vatandaşımız yaralanmış, bir vatandaşımız hayatını kayıp etmiştir. Yaralı vatandaşlarımızın tedavisi ilimizde bulunan hastanelerde devam etmektedir. Cumhuriyet Başsavcılığımızca olayın meydana gelmesinde sorumluluğu bulunan kişi – kurum ve kuruluşlar ile ilgili soruşturma başlatılmış, başlatılan soruşturma kapsamında sorumluluğu olduğu ilk etapta değerlendirilen kişiler ile ilgili işlem yapılmıştır. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılmasına ilişkin Cumhuriyet Başsavcılığımızca başlatılan soruşturma devam etmektedir” denildi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x