Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

SORUYORUZ!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Gün geçmiyor ki ‘Tüm-Türk-Türkiye’ Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Polat’a bir yeni soru gelmesin. Gazetemiz tarafından önce Genel Başkanı olduğu teşkilatın ismi ve Kırıkkale’ye ne yaptığı ile ilgili sorduğumuz soruları yanıtsız bırakırken, bu sorulara yenilerini ekliyoruz.

 

Soruyoruz Senin Dayın kim?

Soruyoruz Dolandırıcılıktan sabıkan var mı?

 

SENİN DAYIN KİM?

Gazetemizin 11 Ağustos Cuma tarihli ‘Siz hangisisiniz?’ haberi ile gündeme getirdiğimiz sorunun üzerine Genel Başkanı olduğu ‘Tüm-Türk-Türkiye’ Gençlik Teşkilatının şube açılışını hiçbir protokol üyesinin katılmaması üzerine kendisi yaptı. Açılışta Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, CHP İl Başkanı Ahmet Önal ve MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu’nu haddi olmadan eline mikrofon alarak “Bu memlekete ne yaptınız?” sorusunu sorarak başarısız ilan etmeye çalışmıştı. Kırıkkale’ye sahip çıkan, değerlerine ve yöneticilerine sahip çıkan Kent Gazetesi olarak Polat’a soruyoruz “Senin Dayın kim?”

 

SABIKAN VARMI?

Bir diğer sorumuz ise kamuoyunda konuşulan ve Kırıkkalelilerin kafalarında soru işareti bırakan asıl konu. Kamuoyunda iddialara göre Hakan Polat’ın dolandırıcılıktan sabıkası olduğu. Her ne kadar iddia olsa da Hakan Polat’a sormadan edemeyeceğiz. Gerçekten böyle bir sabıkan var mı?

 

 

 

NOT: Hakan Polat; Memleketimizin bazı yöneticileri ile aramız açık olabilir ancak konu bizim yöneticilerimizi haddin olmadan başarısız göstermene hedef haline getirmene izin vermeyiz. Bu memlekete bir tane çivi çakmış her birey bizim öz evladımızdır.

 

 

Konu ile ilgili olarak Siyasi Parti temsilcilerinden açıklama bekliyoruz

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x