Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyasetSon Dakika

SORUYORUZ…

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Arslan hakkındaki iddialara yönelik “Yalanlama mekanizmaları” harekete geçti. Ortada o kadar iddia, büyük rakamlarla telaffuz edilen para ve mağdurlar varken, “Yalanlama mekanizmaları” ndan birinin “asılsız iddia” olarak nitelendirmesi, diğerinin ise “borcumu kuruşuna kadar ödeyeceğim” diye kamuoyuna haber olarak duyurması kamuoyunda merak uyandırdı.

ORTAYA ÇIKTI
Gazetemizin Murat Arslan hakkındaki iddialarla gündeme getirdiği haber Türkiye’nin gündemi oldu. Kendisine uzun bir süredir ulaşılamadığı, Ankara’daki ikamet adresinde ikamet etmediği iddialarıyla gündeme gelen Murat Arslan, sessizliğini sosyal paylaşım sitesinden bozdu. Arslan’ın takipçileri ile paylaştığı bilgiler ile Yenigün Gazetesi ve Kalehaber Gazetesi’nin bir gün önceden okurları ile paylaştığı bilgiler tam anlamıyla bir çelişki yarattı. Yaptı açıklamalarıyla adeta yandaşları Yenigün Gazetesi ve Kalehaber Gazetelerini yalanlayan Arslan’dan kamuoyu şimdi şu soruların cevabını bekliyor;

KAMUOYUNDA MERAK EDİLEN SORULAR
Hakkındaki iddialara karşı Kırıkkale’deki tüm yerel gazetelere açıklama göndermek yerine, neden sadece Yenigün Gazetesi ve Kalehaber Gazetesi ile görüşme yaparak iddiaları yalanladı?

Yenigün Gazetesi ve Kalehaber Gazetesi’nin sahipleri ile ilişkileri hangi boyutta?

Yine bu yerel gazete sahipleri ile Ankara’da bir şirket kurduğu iddiaları doğru mu?

Bu şirketi mağdurlardan aldığı para ile mi büyütmeye çalıştı?

Kimine göre 30 milyon TL, kimine göre 300-350 bin TL ve kendi söylediğine göre ise 400-500 bin TL olduğu söylenen para nasıl bir hatadan dolayı kaybedildi?Dönemin Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın saat kulesi aksesuarı olan kanvas tablo yapımı ihalesinin Yenigün Gazetesi’ne verilmesinde ve ihale sonucunda 500 bin TL’lik fatura kesilmesinde herhangi bir katkısı var mı?

SORUYORUZ… - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriYenigün ve Kalehaber Gazetesi’nde bahse konu para 300-350 bin TL olarak telaffuz edilirken, neden kendisi 450-500 bin TL olarak açıkladı.

Bu paraların gerçekten borsa ile ilgisi var mı?

Eğer varsa; Taksim Yatırım A.Ş. Arslan’ın temsil ve imza yetkisi olmadığını açıklıyorken, Arslan bu kadar büyük meblağlardaki paraları kullanma yetkisini nereden aldı?

Kırıkkale’den ayrıldığı dönemde cep telefonu hattını neden kapattı?

Kendisinden para aldığı kişiler Arslan’a ulaşmak için sarf ettikleri yoğun çabanın sonunda Ankara’daki ikamet adresini gittiklerinde, neden Arslan’ı bulamadılar?

Üyesi olduğu siyasi partiden neden istifa etti?

Bu siyasi partiye başka partilerle çalışmaları olmuş, 11 kişiyi getirirken herhangi bir para alışverişi yapıldı mı?

SORUYORUZ… - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriSosyal paylaşım sitesinde takipçileri ile paylaştığı metinde, İl Başkanı Mürsel Akçay’a  temizlemesi uyarısında bulunduğu, “İçinizdeki pislikler” diye nitelendirdiği kişiler kim?

“Kırıkkale’de tanınan ve anlatmaya gerek duymadığım, 50 TL için yazmayacağı şey bulunmayan” diye nitelendirdiği Gazete Sahibi kim? Ve bu gazete sahibi ile herhangi bir para alışverişi oldu mu?

Bahse konu para, borçlarını kapatma teklifinde bulunduğu dostlarının ve sağduyulu gazetecilerin kapatacağı kadar küçük bir meblağ mı? Eğer öyle ise sadece 200-300 bin TL civarında bir değeri olan Jaguar marka aracı bu küçük meblağı kapatmaya yetmez mi?

Paylaşımının hemen altına yorum yapan kişilerin klavye delikanlılığından öteye gidemeyeceği aşikar yorum ve tehditlerinin hedefinde kim var?

Paylaşımında kendisi üzerinden AK Parti ve İl Başkanı Mürsel Akçay’ karalama amacı içerisinde olduklarını söylediği kişiler kim? Partide üstlendikleri görevler nelerdir? Bu kişiler Arslan’a para vermeyi reddeden kişiler midir?

SORUYORUZ… - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriYine bu kişiler, 2007 Genel Seçimleri, 2009 Yerel Seçimleri, 2011 Genel Seçimleri’nde faal olarak çalışmış, en son 2014 Yerel Seçimleri’nde, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kırıkkale’ye gelişinden bir gün önce binlerce kişinin katıldığı “Saygılı’ya” destek yürüyüşünü organize eden kişiler midir?

Yine bu kişiler, 2014 Yerel Seçimleri’n de aktif rol almış, seçim bürolarında gece gündüz nöbet tutan kişiler midir?

Eğer öyle ise; AK Parti’nin seçim kazanması için gecesini gündüzüne katan kişileri, “Partiyi ve İl Başkanı Akçay’ı karalamaya çalışanlar” olarak nitelendirmesindeki amaç ne?

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ahmet tarık
ahmet tarık
17 Ekim 2014 12:18

borsacı murat arslanın kırıkkale de en samimi arkadaşı sağlıkcı ergün 2 tane cipi var.. 10 dairesi var paraların nereye gittiği belli

Başa dön tuşu