Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Sosyal Konsey yüz güldürüyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konsey aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya devam ediyor. Özellikle bu yılki Ramazan ayında konsey gönüllüleri yoğun tempo ile çalıştı.

 

Ramazanda yoğun tempo

Bizzat Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın takip ettiği çalışmalar Ramazan ayından sonra da devam ediyor. Sosyal Konsey aracılığıyla aşevi amirliğinden günlük bin 500 aileye 4 bin ekmek ve bin kişilik yemek dağıtımı gerçekleşiyor. Mayıs ayından itibaren Sosyal Konsey’e giysi yardımı için başvuran 484 ihtiyaç sahibi aileye giysi yardımı, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın da zaman zaman katıldığı 4 bin 113 ihtiyaç sahibi aileye evleri ziyaret edilerek erzak yardımı yapıldı.

 

Erzak ve maddi yardımlar sağlandı

Ayrıca tahkikatı yapılarak 100 aileye 100-200 TL arası maddi yardım desteği ve durumu iyi olmayan 255 aileye 50 TL’lik gıda çeki verildi. 9 ailenin eşya yardımı yapılarak eksikleri giderildi. Ramazan ayında Sosyal Konsey yetkililerin belirlediği günlük 10 mağdur aileye lokantada sıcak yemek verilip 15 gün boyunca rahat bir iftar yemeği yemesi sağlandı.

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu