Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Sosyal Market açılıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Yardım Derneği (KIYAD) yeni sistemi ile ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarını ulaştıracak.
 
PUAN USULÜ YARDIM
Kırıkkale sınırları içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere Sosyal Konsey ekiplerinin tespit ettiği ailelere yardımlar konusunda yeni düzenleme getirildi. Kırıkkale Belediyesi ek binasında hizmete sunulan Sosyal market, ihtiyaç sahibi ailelerin alışverişini rahat bir ortamda yapmalarını sağlayacak. Sosyal Market’te Sosyal Konsey ekiplerinin tutanağına göre hanede yaşayan kişi sayısı ve özel durumlarına göre puan usulü ile yardım yapılacak. Ayrıca Sosyal Market, randevu sistemi ile çalışacak.
 
AÇILIŞ YAPILACAK
Kırıkkale sınırları içerisinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin temel gıda ihtiyaçlarını sağlamak için kurulan Sosyal market, hayırseverlerin katkılarıyla hizmet vermeye devam edecek. Kırıkkale Belediyesi Sosyal Yardım Derneği , saygın iş adamlarınca ihtiyaç sahibi ailelere yardım konusunda yoğun ilgi ve desteklerinden dolayı memnuniyetini ifade etti. Önümüzdeki günlerde Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve il protokolünce Sosyal Market’in resmi açılışının gerçekleşeceği bildirildi. Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen çalışmalar ihtiyaç sahibi aileleri rahatlatıyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu