Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Sosyal medya dolandırıcıları iş başında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Son yıllarda siyasetin en çok konuşulan ismi olan ve Kırıkkale’nin en yiğit siyasetçisi Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’a çamur atmak isteyen bir takım kişi ve kişiler adeta fırsat kolluyor. Son olarak Başkan Sungur adına sahte facebook hesabı açan dolandırıcılar, Başkan Sungur adına arkadaş listesindeki kişilerden para ve kontör talep ediyor. Başkan Sungur, resmi facebook hesabından yaptığı açıklamada, bu gibi dolandırıcılara dikkat edilmesi gerektiğinin uyarısı yaptı.

 

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur kendi resmi facebook hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti;”Değerli dostlarım, Sevgili Hemşehrilerim; Resmi ve şahsi olarak facebook hesabımdan başka sosyal medya adresim yoktur. Adımı kullanarak açılmış olan diğer hesaplara kesinlikle itibar etmeyiniz. Şimdi almış olduğum bilgiye göre adımı kullanarak hesap açılmış olup bir takım dolandırıcılık adına mesajlar yazıyorlar. Bilgim dışında olduğunu ve siz değerli dostlarımla paylaşmak isterim. Hayırlı Akşamlar dilerim.”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu