Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Söz kesim fotoğrafları yürekleri dağladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN ŞEHİT SİVRİ’NİN SÖZ KESİMİ FOTOĞRAFLARI GÖRENLERİ BİRKEZ DAHA YASA BOĞARKEN, GÖZYAŞLARI TUTULAMADI.

 

Gazi Mahallesinde şehit edilen Polis Memuru Muhammet Fatih Sivri ile Pınar Durdu Özin’in söz kesiminde çekindiği fotoğraflar yürekleri dağladı.

 

NİKAH TARİHİ VE DAVETİYELERİ HAZIRDI

Gazi Mahallesi’nde, terör örgütü operasyonunda ölü ele geçirilen Günay Özarslan’ın cenazesi için toplanan ve dağılmayan gruba müdahale sırasında düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Muhammet Fatih Sivri ile Pınar Durdu Özin’in söz kesiminde çekindikleri fotoğraflar yürekleri dağladı. Sosyal medyada paylaşılan bu fotoğrafı görenler gözyaşlarına hakim olamazken, teröre lanet okudular. Sözü kesilen iki genç çift nişan ve düğün tarihlerini almış hatta düğün davetiyelerini bile bastırmışlardı. Şehit haberinin geldiği gün nişanları olacak çiftin, meydana gelen olayların ardından izinlerin iptal edilmesi sonucu nişanları ertelenmişti. İki genç çift Eylül ayında dünya evine gireceklerdi.

 

BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen olaylar sonrası sular durulmamış, neredeyse her gün gösteri düzenlenen Gazi Mahallesi, bir gurubun eylemine sahne olmuş, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Muhammet Fatih Sivri, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırıda hayatını kaybeden Sivri’nin şehit haberi baba ocağına ateş gibi düştü.

 

ACI HABERİ AİLEYE VERDİLER

Göğsüne isabet eden 3 mermiyle yaralanan polis memuru, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Gaziosmanpaşa’daki Taksim İlk Yardım Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorların müdahalesine rağmen Muhammet Fatih Sivri hayatını kaybetti. Sivri’nin şehit olduğu haberi, ilimizdeki yakınlarını yasa boğarken, acı haberi aileye Emniyet Müdürü Hasan Onar, beraberinde sağlık görevlileri ile vermişti.

 

Haber: Burak Can

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu