Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

SP, PTT’yi ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

1 Kasım genel seçimleri öncesi seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayları Faruk Vurgun ve Muin Yıldız, İl Başkanı Mustafa Başkan, Merkez İlçe Başkanı Remzi Sarak, İl ve ilçe teşkilatı ile birlikte PTT çalışanlarını ziyaret etti. 1 Kasım seçimlerinde destek istediler.

 

KİŞİLERE DEĞİL SİSTEME İHTİYAÇ VAR

Milletvekili adayı Faruk Vurgun, konuşmasında, Türkiye’de manevi ve ahlaki problemlerin olduğunu ifade ederek; “Bunun ortadan kaldırılması için kişilere değil sisteme ihtiyaç var. İşte bu sistem de Milli Görüş sistemidir. Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisidir. Biz vekil olarak sizleri temsil etmek için Meclis’e gireceğiz. İnşallah Türkiye’de yaşanan aksaklıklara dur diyeceğiz.” dedi. Milletvekili adayları, PTT çalışanların dertlerini ve sıkıntılarını dinlediler. İktidara geldiklerinde çalışanların alması gereken haklarını alacaklarını söylediler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu