Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

SP’den Memur-Sen’e ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

SP’den Memur-Sen’e ziyaret
Kırıkkale İl BaşkanıSaadet Partisi  Faruk Vurgun ve Yönetim Kurulu üyeleri, Memur-Sen İl Şube Başkanı Yaver Yalçın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette ülke ve dünya gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

MİLLİ GELİR BÜYÜMÜYOR
Memur-Sen İl Şube binasında gerçekleşen ziyarette Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun ve Memur-Sen İl Şube Başkanı Yaver Yalçın karşılıklı fikir alışverinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Memur-Sen İl Şube Başkanı Yaver Yalçın, “Memur-Sen ailesi olarak Türkiye’nin istikrarına ihtiyacımız var. Siyasi istikrarın olmadığı bir ortamda Türkiye’nin milli geliri büyümüyor.

BUGÜNKÜ SORUNLARIMIZDAN DAHA BÜYÜK
Yarınlara ilişkin umudumuz, bugünkü sorunlarımızdan daha büyük diyen Yalçın, “Türkiye’nin yarınlarına yönelik bugün yaşanan sorunlar ve sıkıntılarımız söz konusu. Çeşitli vesilelerle de olsa Türkiye, bir şekilde hedef alınmaya çalışıldı. Ancak bizim, yarınlara ilişkin umudumuz, bugünkü sorunlarımızdan daha büyük. O yüzden umudumuzu diri tutuyoruz İstikrarın sağlanması için ve ekmeğin büyümesi, çalışanların da bu büyümeden paylarını alabilmesi için şuan da Türkiye’nin müreffeh ve ekonomik istikrarını sağladığı bir zeminde gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

TÜRKİYE ZORLU BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR
Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun ise Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, küresel odakların Türkiye’yi hedef tahtasına oturtmaya çalıştığını kaydetti. Memur-Sen’in çalışmalarını kurucu genel başkanı Merhum Akif İnan’dan beri takip ettiklerini vurgulayan Faruk Vurgun, “Memur-Sen’e çalışmalarında başarılar diliyorum. Memur-Sen bizim, çok önem verdiğimiz bir örgüt. Türkiye’de çalışan kamu görevlilerinin  haklarını savunan, hakların kazanılması için alın teri akıtan bir örgüt” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x