Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

SP’li kadınlar seçim startı verdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi Kadın Kolları seçim çalışmalarının startını düzenledikleri toplantıyla verdiler.

TOPLANTI DÜZENLENDİ

Düzenlenen toplantıya Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Nejla Yılmaz, İl ve Merkez ilçe yönetim üyeleri, mahalle temsilcileri ve Saadet Partili bayanlar katıldı. Kadın Kolları İl Başkanı Nejla Yılmaz, kadın kollarının seçim çalışmalarına başladığını ve ilerleyen zamanlarda daha çok faaliyet düzenleneceğini belirtti.Toplantıya  Kırıkkale Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun ve Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz da katıldı. Parti çalışmalarının lokomotifi olan Kadın Kollarına özverili ve fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

‘ÖZVERİLİ VE FEDAKAR ÇALIŞIYORLAR’

İl Başkanı Faruk Vurgun;  “Yerel seçimler öncesi Kırıkkale’de  Saadet Partisi Kadın Kolları olarak seçim çalışmalarını başlatmak üzere burada toplandı. Parti çalışmalarının lokomotifi olan Kadın Kollarına özverili ve fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi. Vurgun; seçimlerin öneminden, milli görüşlü belediyecilik anlayışı ile Kırıkkale’yi hak ettiği yere getireceklerinden bahsetti.

HALKA HİZMET HAK’KA HİZMET ETMEKTİR

Kırıkkale’nin sorunlarını ve bunların çözümlerini de anlatan Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz ise; “Belediyecilikte asıl olan sorunları dile getirmek değildir. Olması gereken sorunları çözmektir. Halka hizmet Hakka hizmet etmektir. Bu anlayışla hizmet edeceğiz. Kırıkkale’mizin Sorunları tespit  ettik. Çözümlerimizi en iyi şekilde hazırladık. Biz Kırıkkale’mize her alanda hizmete hazırız. Kırıkkaleli hemşehrilerimizin bizi iktidara getirmeleri için oylarını ve desteklerini istiyoruz.  Efsaneleşmiş Milli görüşçü belediyecilik anlayışı ile Kırıkkale’yi hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Hilmi sayar
Hilmi sayar
27 Aralık 2013 00:27

Fatihcan mahir Yılmaz parti değiştirdi kabul ama ne hırsızlık yaptı nede yolsuzluk… Şükürler olsun anlı ak.. Kendisiyle gurur duyuyoruz

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu