Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Stratejik Planlama Semineri başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliği ile “Stratejik Planlama Eğitimi” seminerleri başladı.

2019’A KADAR TAKVİM

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda başlayan seminere Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri ile diğer ilgililer katıldı. Milli Eğitim Müdürü Okur, burada yaptığı konuşmada çalışmaların Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2015-2019 yılları arası stratejik planlama hazırlıkları kapsamındaki takvim çerçevesinde yürütüldüğünü söyledi.

‘BAŞARILI GRAFİK YAKALAMAK İSTİYORUZ’

Okur, “Bakanlığımızın vermiş olduğu takvim çerçevesinde müdürlüğümüz Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Şefler, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürlerine ve kent merkezindeki okul müdürlerine yönelik “Stratejik Planlama Eğitim” semineri başlatmış bulunmaktayız. Okul Müdürlerine ve kendi kurum personelimize stratejik plan nasıl hazırlanır, süreç nasıl yönetilir gibi hususlarda eğitimler vererek halka hizmet noktasında başarılı bir grafik yakalamak istiyoruz.” Düzenlenen seminerin Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından Teknik Destek Hibe Programı kapsamında desteklendiğini dile getiren Okur sözlerini şöyle sürdürdü:

300 SAAT SÜRECEK

“Toplam 30 saat sürecek olan seminer, Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. İsmail Bakan ve müdürlüğümüz Strateji Geliştirme Şube Müdürü Ali Kılıç koordinatörlüğünde Araştırma Geliştirme (ARGE) birimi tarafından verilecektir. Burada amacımız, seminerler aracılı ile Bakanlığımızın stratejik planındaki amaç ve hedeflerine paralel olarak kendi kurumlarımızın misyon ve vizyonuna uygun amaç ve hedefleri belirlemek, stratejik yönetim anlayışının tüm unsurlarının kurumlarımızda da yerleşmesini sağlamaktır.” Seminerin, 17 Ocak tarihine kadar devam edeceği ve seminer sonunda katılımcılara sertifika verileceği kaydedildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu