Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Su deposu Keskin’i rahatlatacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin’in su sıkıntısının çözümünü amaçlayan 5 bin tonluk su deposu inşaatı büyük bir hızla devam ediyor.

 

İLLER BANKASI İLE ORTAK YAPILIYOR

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı Yıldırım  “2014 yılı başında yapımı başlanan ve 2015 yılı içerisinde bitirilmesi hedeflenen içme suyu hattı yenileme çalışmaları Keskin Belediyesi tarafından İller Bankası A.Ş. İle ortak yapılmaktadır. Çalışmalar bittiğinde ilçenin uzun yılar su sıkıntısı giderilecek” dedi.

 

“YOL ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIZ”

Keskin’in en büyük sorunlarından biri olan su sorunun çözüme kavuşacağını ifade eden Yıldırım, “5 bin tonluk su deposu ile su sorunu çözüyoruz. İnşallah çalışmalarımız en kısa sürede tamamlamak istiyoruz. Bu sorunu çözdüğümüzde alt yapının da yenilenme çalışmaları bittiği anda yol çalışmalarına başlayacağız. Biz Keskin için elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu

 

EN BÜYÜK SORUN ÇÖZÜLMÜŞ OLACAK

Yıldırım, “Alt yapı çalışmalarımızda devam ediyor. Su sorunun çözülmesinin ardından yol çalışmalarımız başlayacak ve Keskin’de en büyük sorun olan su sorunu çözmüş olacağız. Su çalışmalarının ardından diğer proje çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu