Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSulakyurt

SULAKYURT 1. AMATÖR KÜMEDE

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2.Amatör Küme maçları tamamlanırken Sulakyurt ve Çerikli spor play of maçı yaptılar. Gülen takım 5-1 lik skorla Sulakyurt olurken 1. Amatör kümeye çıkan son takım olma başarısı gösterdi.
Delicespor’un şampiyon olarak tamamladığı 2. Amatör Küme maçları tamamlandı. Son maçta Sulakyurt Belediye Spor ile Çerikli Spor arasında oynanırken Sulakyurt Çerikli’yi 5 golle geçti. Maç tarafsız saha Delice’de oynanırken, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Oynanan gece maçına ilgi büyük olurken Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı ev sahipliği yaptı. Protokolde Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem hazır bulundu. Çerikli sporu net bir skorla yenen ve tarihinde ilk defa 1. Amatör Kümeye çıkma başarısı gösteren Sulakyurt Belediye Sporlu oyuncular büyük sevinç yaşarken, Belediye  Başkanı İsmail Bildik; “Delice ilçemizde oynan Sulakyurt Belediye Spor – Çerikli Spor karşılaşmasında bizlere güzel bir ev sahipliği yapan Delice Kaymakamımız Nevzat KARKACI’ya, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem ‘e Çerikli Belediye Başkanımız Nuh Şahin’e ve diğer daire amirleri ve Deliceli, Çeriklili Hemşerilerime Teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Sulakyurt Belediye Spor sezon başında kurulurken, lige katıldığı ilk sezonda 1. Amatör Kümeye yükselme başarısı gösterdi. Sporseverler tarafından ilgi ile takip edilen ve başarıları takdirle karşılanan Sulakyurt Spor’un seneye 1. Amatör Kümede de başarılı olacağı dile getirildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x