Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSulakyurt

SULAKYURT FESTİVAL YAPACAK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt Belediye Başkanlığı, Başkan İsmail Bildik’in öncülüğünde 9-10 Eylül arasında Şeyh Şami HZ. Anma ve kavun karpuz festivali yapılacak.
SULAKYURT FESTİVAL YAPACAK - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ŞEYH ŞAMİ HZ. ANILACAK
Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Sulakyurt’ta 9-10 Eylül arasında Şeyh Şami HZ. Anma ve kavun karpuz festivali yapılacağını açıkladı. Sulakyurt ilçesinin ve halkının kalkınması için yaptığı çalışmalarla takdit toplayan Bildik, festivalin tüm ayrıntıları ile kendisi ilgileniyor.
SOSYAL ALANDA BÜYÜK KALKINMA
Yaptığı çalışmalarla her kesimden takdir toplayan Bildik,  İlçeyi kalkındırmak için gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Özellikle sosyal alanda ilçenin gelişimi konusunda büyük bir yol kat etmesini sağlayan Bildik, gelenekselleştirmek istediği Şeyh Şami hz. Anma ve kavun karpuz festivalinin ilkini 9-10 Eylülde yapacak. Bildik, “ilçemizin daha yaşana bilir bir ilçe olması ve göç vermeyen ilçe olması için her türlü çalışmaları ekip olarak yapıyoruz asfalt, alt yapı düğün salonu ve birçok işleri ekip olarak yaptık” ifadelerini kulandı.
FESTİVAL 2 GÜN SÜRECEK
Yol,  alt yapı ve belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal aktiviteler yaptıklarını belirten Bildik, “9-10 Eylül arasında Şeyh Şami HZ. Anma ve kavun karpuz festivali yapacağız festivalimiz iki gün sürecek ilk olarak  Cuma günü namazın ardından Şeyh Şami HZ türbesi ziyaret edilecek ve Kur-an okunacak çocuk oyunları ilahi grupları ve semazen gösterileri olacak. İkinci gün ise  ulusal ve yerel sanatçılar mehteran gösterisi. Ve protokol konuşmaları yapılacak” dedi.
BAHÇELİ GELECEK
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 9 Eylül’de Düzce ve Bolu programlarının ardından Sulakyurt’a gelmeyi planlıyor. Kırıkkale’de MHP’li tek belediye olan Sulakyurt’un çalışmalarını yakından takip eden ve Başkan Bildik’e her konuda yardımcı olan Bahçeli, olağanüstü bir durum olmaz ise bu programa katılacak.
ALİ KINIK GELECEK
Festivalin en ufak detaylarına kadar kendisi ilgilenen Başkan İsmail Bildik, festival için Ülkücü Camianın yakından tanıdığı ve yoğun hayran kitlesi olan Ali Kınık’ı getirecek. Ali Kınık’ın yanı sıra 4 sanatçının da sahne alacağı festivale katılımın büyük olması bekleniyor. Özellikle Ankara’da yoğun nüfusa sahip olan Sulakyurt’un ilk defa böyle bir organizasyon yapması, Sulakyurtluları heyecanlandırdı. Köylerinde dahi yapılan küçük çaplı festivallere katılımın yüksek olması, ilçede yapılacak olan festivalin çok daha büyük olacağını gösteriyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x