Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSulakyurt

SULAKYURT KAYMAKAMI CAMİYE DESTEK İSTEDİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Genç ve girişken yapısıyla tüm Sulakyurtluların sempatisini kazanan ve halkın içinde olması nedeni ile onlardan biri haline gelen Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ ilçenin tüm sosyal girişimlerinde yer almayan devam ediyor. Son olarak Kaymakam Fikret Dağ, Sulakyurt’ta devam eden Yunus Emre Camii inşaatı için destek çağrısında bulundu.
YUNUS EMRE CAMİ TAMAMLANIYOR
Yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile yapımı devam eden Yunus Emre Cami’nde sona yaklaşıldı. İnşaatı devam eden ve müftülük aracılığı ile yardımlarla inşa edilen Cami, şimdiden ilgi çekmeye başladı. Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ’ında tüm çalışmalarını yakından takip ettiği Cami İnşaatı, yapılacak Kurban Derisi yardımları ile tamamlanmayı bekliyor.
KAYMAKAM’DAN ÇAĞRI
Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ’ın da yakından takip ettiği Cami inşaatı için Kaymakam Dağ sosyal medya hesabından “Sulakyurt Yunus Emre Camisi için Kurban Bayramında mübarek kurbanlarınızın derilerini Müftülüğümüz aracılığıyla topluyoruz. Allah yaptığınız ve yapacağınız yardımları kabul etsin.” İfadelerini kullanarak Cami İnşaatına yardım isteğinde bulundu.
CEM EVLERİ İLE DE İLGİLENİYOR
Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ, Sulakyurt’un Alevi Köyleri ile de yakından ilgilenerek, Cem Evleri ile de aynı hassasiyetle ilgileniyor. Son olarak Kıyıkavurgalı Köyümüzde bulunan Cem evinin laminant parke ve fayans işlerini yakından takip ederek tamamlanmasını sağlayan Dağ tüm ırk ve mezheplere eşit yakınlığı ile köylülerin sevgilisi haline gelen Dağ, Sulakyurt için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x