Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Sulakyurt Milli Eğitimde veda yemeği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt Milli Eğitimde veda yemeği

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından emekliye ayrılan Cengiz Topsoy ve tayini çıkan Muammer Çiftçi için veda yemeği düzenlendi.

 

BİR ARAYA GELDİLER

Kırıkkale’deki bir restoranda düzenlenen programda konuşan Sulakyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın, aynı kurumda çalışan bireylerin birbirlerine karşı mesai arkadaşlığın ötesinde oluşan dostlukların önemli bir diğer olduğunu söyledi. İki personelin de ilçedeki görev süreleri boyunca layıkıyla görevlerini ifa ettiklerini belirten Akın, “Bugün iki arkadaşımız vesilesi ile bir arada bulunuyoruz. Emekliye ayrılan ve tayin vesilesiyle aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Onları hiçbir zaman unutmayacağız. Bu tür organizasyonlar arkadaşlığın, dostluğun ve çalışma yerindeki samimiyetin bir göstergesidir.” diye konuştu.

 

DOSTLUK VE KARDEŞLİK

Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası (Koop İş) Sulakyurt İlçe Temsilcisi Emrah Güz de, “Emekliye ayrılan ve tayin nedeniyle aramızdan ayrılan mesai arkadaşlarımıza, büyüklerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Aramızda oluşan dostluk ve kardeşlik bağlarını unutmayacağız. Yine mesai arkadaşlarımızdan bugün doğum günü olan Yetiş Yıldırım’a da hep birlikte sürpriz yaparak arkadaşımızın doğum gününü kutladık. Arkadaşlarımıza sağlık, afiyet ve mutluluklar diliyorum” dedi. Yemek programına İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Serkan Akpınar’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli diğer personel de katıldı. Program sonunda Koop İş Sendikası Sulakyurt Temsilcisi Güz tarafından emekliye ayrılan Cengiz Topsoy ve tayini çıkan Muammer Çiftçi’ye plaket verildi.

HABER MERKEZİ

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x