Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSulakyurt

Sulakyurt’a çöp kamyonu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt ilçesi sıfır kilometre çöp kamyonuna kavuştu. Çöp kamyonun Sulakyurt ilçesine tahsis edilmesi konusunda emekleri geçenlere teşekkür eden Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Bir kaç gün önce müjdesini verdiğimiz hibe Mercedes marka sıfır kilometre kamyonumuz geldi. “ dedi.
EŞEKKÜR EDERİM
Belediye Başkanı İsmail Bildik yaptığı açıklamada, “Araç filomuza katılmasına destek veren MHP Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz Başkanıma, MHP MDK Başkanı Av.Halil Öztürk Başkanıma ve Özellikle Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner Başkanıma ve Türkiye Belediyeler Birliğine Sulakyurtlu Hemşehrilerim adına çok ama çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bir hizmet daha ilçe halkının layık olduğu şekilde verilecek. Allah herkesin kalbine göre versin. Geçen yıl Çevre Şehircilik Bakanlığından Belediyemize gönderilen ama sonrasında iptal edilerek başka bir Belediyeye gönderilip hakkımız yenildi, ama geçte olsa daha iyisi çok şükür nasip oldu.”dedi.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x