Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

Sulakyurt’ta asker gecesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BAŞKAN İSMAİL BİLDİK ASKERE GİDECEK GENÇLERE KINA YAKTI
Sulakyurt’ta asker gecesi
Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde, vatani görevini yapmak üzere askere gidecek gençler için eğlence düzenlendi. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ellerine kına yaktığı asker adayları ile birlikte oyun oynadı.

EVLATLARIMIZI GÜLEREK GÖNDERELİM
Sulakyurt Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl sevk döneminde askere gidecek gençler için eğlence programı düzenlendi. Sulakyurt Meydanı’nda düzenlenen eğlenceye asker ve aileleri katıldı. Eğlenceye katılanlar zaman zaman duygulu anlar yaşadı. Asker adaylarının ellerine tek tek kına yakan Başkan İsmail Bildik, asker uğurlama kutlaması ile herkesin evlatlarını gülerek ve oynayarak askere gönderdiğini söyledi.

ASKERLİK BİR NÖBET DEĞİŞİMİDİR
Askerliğin Türk Milleti’nin ruhunda olduğunu ifade eden Başkan Bildik, “Türk Milleti asker doğar, asker yaşar ve asker ölür. Çocuklarımız da gidecek ve inşallah hayırlısı gelecekler. Allah kavuştursun. Şimdiden tüm askerlerimize hayırlı yolculuk ve hayırlı teskereler diliyorum. Askerlerimiz olmasa biz burada uyuyamayız. Askerlik bir nöbet değişimidir. Dün bizler bu nöbeti tuttuk. Daha sonra bizim çocuklarımız bu nöbeti tutacak.”

BAŞKAN BİLDİK GENÇLERLE OYNADI
Gecede askere gidecek gençler aileleriyle doyasıya eğlenirken, Kuran-ı Kerim okundu. Daha sonra gençlerin ellerine kına yakıldı, yöresel müzik eşliğinde askerler Belediye Başkanı İsmail Bildik ile karşılıklı oynadı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x