Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSulakyurt

Sulakyurt’ta Cumhuriyet parkı tahrip edildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Sulakyurt İlçesi’nde belediye tarafından yaptırılan Cumhuriyet Parkı, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce tahrip edildi. Gece bilinmeyen bir saatte parka gelen kişi yada kişiler parkta bulunan barbeküler, kamelyalar, misafirhane, garaj kapı ve pencerelerine zarar verdiler.

YILMADAN DEVAM EDECEĞİZ
Hizmete girdiği günden bu yana mevcut haliyle ziyaretçi akınına uğrayan Cumhuriyet parkındaki mesire alanı tahrip edilmesi ile ilgili olarak bir açıklama yapan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Benim amacım Cumhuriyet Parkı’na gelen insanların rahat etmeleridir. İlçe halkımız başta olmak üzere bölgeye hizmet veren Cumhuriyet Parkının tahrip edilmesinin bizi caydırmak olduğunu düşünüyorum. Fakat onlara inat hizmetlerimize yılmadan devam edeceğiz.” dedi.

20 BİN TL’LİK ZARAR
Vatandaşın ücretsiz olarak yararlandığı Cumhuriyet Parkının Mesire alanı olarak ta kullanıldığına dikkati çeken Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Park’ın güvenliği yada herhangi bir koruma görevlisi olmaması nedeniyle buraya gelen kişiler kamu malına zarar vererek kullanılamaz hale getirdiler. Bu şahıs ya da şahıslar biran önce belirlenerek yaptıklarının hesabını vermelidirler” şeklinde konuştu. Cumhuriyet parkının mesire alınanda yapılan tahribatın maddi değerinin 15-20 bir lira dolayında olduğunu kaydeden Başkan Bildik, Parkımızı en kısa zamanda eski haline getirerek halkımızın hizmetine tekrar sunacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x