Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlıkSulakyurt

Sulakyurt’ta Hemşirelik Haftası

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde, Hemşirelik Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okul bahçesinde etkinlik düzenledi.

 

Etkinlikte konuşan Okul Müdür Yardımcısı Aydan Acar, okul olarak 1990 yılından itibaren acil tıp teknisyenliği, hemşire ve diğer alanlarda öğrenci yetiştirerek, sağlık camiasına personel kazandırdıklarını söyledi. Acil tıp teknisyenliği ve hemşirelik mesleğinin güç çalışma şartları gerektiren özveri, sabır, hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran zor bir meslek grubu olduğunu belirten Acar, şunları kaydetti: “Öğrencilerimiz, mezun olduktan sonra gerek koruyucu sağlık hizmetlerinde gerekse tedavi edici sağlık hizmetlerinde çok önemli görevler üstlenmektedir. Ülkemizin her köşesinde, köylerde ve kentlerde, kimi zaman zor şartlar altında, görevlerini gerçekleştirerek, halkımızın sağlığına hizmet etmektedir. Sağlık hizmeti bir ekip hizmetidir. Acil tıp teknisyeni ve hemşirelerimiz sağlıklı insan ve sağlıklı toplum oluşumunda sağlık ekibinin temel taşlarıdır.” Belediye Başkanı İsmail Bildik ve kurum müdürlerinin katıldığı program, öğrenciler tarafından ritimlerle bardak gösterisi, işaret dili eşliğinde şarkı dinletisi, skeçler ve yarışmaların ardından son buldu.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x