Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSulakyurt

Sulakyurt’ta Kadınlar Günü kutlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt Belediyesi ve Sulakyurt MHP kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle program düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe katılım oldukça yüksekti.
 
DOYASIYA KUTLAMA
Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte açılış konuşmasını Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik yaptı. Bildik, kadınlara bir gün değil, her gün değer verilmesi gerektiğini söyledi. Bildik, tüm kadınların ‘8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Sulakyurt Belediyesi hizmet binasında düzenlenen etkinlikte bayanlar, yöresel müzik eşliğinde oyunlar oynayarak eğlendiler. Bayanlar günlerini doyasıya kutladılar.
 
KARANFİL DAĞITILDI
Başkan Bildik’in ardından Kırıkkale MHP Kadın Kolları Başkanı Raziye Dağdelen, Sulakyurt MHP Kadın Kolları Başkanı Elif Gül,  MHP MYK Üyesi Halil Öztürk birer konuşma yaparak, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. MHP MYK Üyesi Halil Öztürk, bayanlara karanfil dağıttı ve kadınların her gününün böyle olması gerektiğini söyledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu