Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşetSulakyurt

Sulakyurt’ta mezuniyet heyecanı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde mezuniyet programı düzenlendi.

 

NİCE BAŞARILAR ELDE ETMEK

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram, okul bahçesinde düzenlenen programda öğrencilerin mezuniyet gününde aileleri ve öğretmenleri ile en mutlu anı yaşadıklarını söyledi. Okulun hemşirelik ve acil tıp teknisyenliği bölümünden toplam 48 öğrencinin mezun olmayı hak ettiğini belirten Bayram, şöyle konuştu: “Bugün burada en değerli varlıklarımız olan öğrencilerimizi mezun etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Milli eğitim camiası olarak öğrencilerimizi geleceğe hazırlama adına üzerimize düşen görevlerimizi yerine getirmeye çalıştık. Öğrencilerimizi ileriki yıllarda daha nice başarılar elde etmelerini temenni ediyoruz”

 

PLAKET VERİLDİ

“Öğrencilerimizin yetiştirilmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve daima çocuklarının yanında olan tüm velilerimize de teşekkür ederim. Sevgili öğrenciler, hiçbir zaman doğruluktan şaşmayın. Geleceğe hep umutla bakın. Gelecekten korkmayın, kararlı ve çalışkan olun. Sizleri daha iyi yerlerde ve yükseldiğinizi gördükçe daha huzurlu ve mutlu olacağız.” Belediye Başkanı İsmail Bildik, İlçe Müftüsü Ömer Faruk Altun, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emin Yüksel, okul müdürleri ve velilerin katıldığı program, dereceye giren öğrencilere plaket verilmesi, okul kütüğüne isim çakılması ve öğrencilerin kep atmasının ardından sona erdi. AA

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu