Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSulakyurt

Sulakyurt’ta yılsonu sergisi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt ilçesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından yılsonu sergisi açıldı. Sergide, makine nakışları, çeyiz ürünleri, yorgancılık ürünleri, nevresim takımları, ev mefruşatı, ahşap boyamalar, süsler, işlemeli çantalar, seccadeler, havlu ve pike takımları, seccadeler ve daha birçok renk ve desendeki ürünler sergilendi.

 

BÜYÜK EMEKLER VAR

Halk Eğitim Merkezinde açılışı yapılan sergide konuşan Kaymakam Fikret Dağ, Halk Eğitim Merkezinde eğitim gören kursiyerler tarafından hazırlanan birbirinden güzel çalışmaların sergide yer aldığını söyledi. Emeği geçen kursiyerlere teşekkür eden ve sergiyi gezerek eserler hakkında bilgi alan Dağ, “Kursiyerlerimiz almış oldukları eğitimler sayesinde birbirinden güzel el emeği göz nuru birçok ürün çalışması yapmışlar. Hepsinde büyük emekler var. Her şey sabırla, sevgiyle işlenmiş. Bu da gösteriyor ki insanımıza fırsatlar verildiğinde çok güzel eserler ortaya çıkarabiliyor.” diye konuştu. Sergide, makine nakışları, çeyiz ürünleri, yorgancılık ürünleri, nevresim takımları, ev mefruşatı, ahşap boyamalar, süsler, işlemeli çantalar, seccadeler, havlu ve pike takımları, seccadeler ve daha birçok renk ve desendeki ürünler sergilendi. AA

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu