Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Sulakyurt’ta yol ve kanal sorunu çözülüyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt’ta yol ve kanal sorunu çözülüyor

Yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin desteğiyle birlikte imkansızlıklar nedeniyle yapılamayan ilçenin kanalizasyon probleminin çözüleceğini, 60 yıllık yol sorununun da yatırım programına alındığına vurgu yaptı.

 

SEÇİMLERDEN ÖNCE BİTİRİLECEK

İlçe olarak kazanımlarını sıralayan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik “İlçemiz için elimizden gelen yapılması gereken herşeyi yapıyoruz. İlçemiz kanalizasyon projesi maddi imkansızlıklardan dolayı yapılamıyordu. Genel Başkanım Devlet Bahçeli ve MHP MDK Başkanım Halil Öztürk beyin girişimleriyle tekrar hız kazandı. 2018 yılında inşallah temeli atılacak seçimden önce bitirmeyi istiyoruz. Genel Başkanım Devlet Bahçeli ve MHP MDK Başkanım Halil Öztürk sayesinde 60 yıllık ilçemizin Kırıkkale – Sulakyurt arası yolumuz ilk kez projesi yatırıma alındı. Ulaştırma Bakanlığı Meclis Komisyon üyesi MHP milletvekillerimiz takip etmektedir. 2016 yılında İlçemiz Cezaevinin büyütülmesi için girişimlerimiz bu gün Genel Başkanım Devlet Bahçeli, MHP MDK Başkanım Halil Öztürk ve MHP Milletvekilimiz Mehmet Parsak’ın girişimleriyle Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’e iletildi, sonuç bekliyoruz. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x