Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Sümer’den üyelere çağrı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KOSGEB Kırıkkale İl Müdürü Ali Sevinç Kırıkkale Ticaret Borsası üyelerini markalaşma ve kurumsallaşmaya yönelik bilgilendirmede bulundu. Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, üyelere KOSGEB desteklerinden yararlanma çağrısında bulundu.
Hibeler büyük avantaj
Kırıkkale Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri KOSGEB’in sunduğu Kurumsallaşma veya Markalaşma teşvikleri konularında bilgilendirildi. Borsa toplantı salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve borsa üyeleri katıldı. Başkan Sümer üyelere çağrıda bulunarak hibelerin büyük avantajları bulunduğunu, borsa üyelerini bu teşviklerden yararlanmaya davet etti. Başkan Sümer teşviklerden yararlanmak isteyen üyelere her türlü destekte bulunacaklarını söyledi.
SON BAŞVURU TARİHİ 20 MART
Seminerde borsa üyelerine bilgiler veren KOSGEB Kırıkkale İl Müdürü Ali Sevinç “Ülkemizde işletmelerin %99’unu oluşturan KOBİ’lerin yapısı büyük çoğunlukla aile şirketi şeklindedir. Bu işletmeler kurucu ve çevresindeki az sayıda çalışanı ile hızlı ilerleyen işletmeler olup belirli bir büyüklüğe ulaştıklarında sorunlarla karşılaşmaktadırlar. Yaşanılan bu sorunlarla baş edebilmek için KOSGEB’ in 20 Mart 2015 son başvuru çağrısında bulunduğu Kobi Proje Destekleri kapsamında yer alan Kurumsallaşma veya Markalaşma teşvikleri son derece önemlidir” diye konuştu.
 
ÜST LİMİT 150 BİN TL
Sevinç “KOBİ’lerde proje kültürü ve bilincinin oluşturulması, İşletmelerin proje yapabilme kapasitelerinin geliştirilmesi, KOBİ’lerin; üretim, yönetim-organizasyon, pazarlama, dış ticaret, insan kaynakları, mali işler ve finans, bilgi yönetimi ve bunlarla ilişkili alanlarda, Başkanlık tarafından belirlenen dönem ve konularda sunacakları projelerin desteklenmesi. Proje süresi 3 yıl, destek üst limiti 150 bin TL’dir” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu