Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYahşihan

Sungur; “Fikirlere değer verdik”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı ve AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur, “Şeffaf belediyeciliğe önem verdik. Partimiz ve partimizden olmayan meclis üyelerinin fikirlerine saygı duyduk” dedi.

‘ORTAK KARAR KAZANDIRIR’

En son yapılan belediye meclisi toplantısında, “Gerek AK Parti belediye meclis üyeleri, gerek se de muhalefetten belediye meclis üyelerinin görüşlerine değer verdik” diyen Sungur, “Alınan her karar saygı çerçevesinde tartışılarak ortak bir karar vermeyi hep önceliğimiz olarak belirledik. Belediye meclisimiz uyumlu çalışırsa kazanan ilçemiz ve halkımız olacaktır. Seçilmiş kişiler olarak, ilçemiz ve halkımızın istekleri doğrultusunda hareket eder, birbirimizin fikirlerine değer verir ve ortak karar vermeye çabalarsak daha verimli olacağız” dedi. Sungur, Belediye meclis toplantılarına ilçe halkının da dinleyici olarak katılmaları hususunda, “Bugüne kadar şeffaf bir belediyecilik anlayışını benimsedik. İsteyen vatandaşlarımız gelip toplantılarımıza katılabilir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu